Mrkev je skvělým základem mnoha jídel, málokdy se na ni ale díváme jako na hlavní hvězdu. Stejně jako řada další zeleniny ale může být díky správné a kreativní úpravě lepší než exkluzivní kus masa. Nevěříte? Vyzkoušejte recept na restovanou mrkev s omáčkou z černého česneku a rakytníkem od ZE MĚ projekt. Veganství nikdy nechutnalo tak dobře.
Masožravost neprospívá zdraví ani přírodě. Jak změnit stravovací návyky? Příloha Sustainable aktuální Heroine vám ukáže, že to jde i bez masa a živočišných výrobků. Přečtete si o tom, proč může být veganství klíčovým krokem k záchraně planety – především ale objevíte další skvělé veganské recepty podle předních gastro osobností.
Organická skupina tvořivých lidí, kteří chtějí podávat radost skrze jídlo. Zakládají si na lokálnosti, udržitelnosti a kvalitě. Pečou si vlastní pečivo, fermentují, vyrábějí miso pasty a dochucovadla. Na stálém místě je ale nenajdete, ZE MĚ projekt se postará o zážitkový catering nebo degustační večeři. Kdykoliv a kdekoliv. Na ohni i mimo něj. Kuchaři připraví jednotlivé chody přímo před vámi a v té nejvyšší možné kvalitě je roznášejí přímo mezi vás. Jídla inspirovaná stážemi v nejlepších restauracích světa, ale i nedělním obědem u babičky.
Přijďte na půlden zážitkových workshopů a inspirativních přednášek. Načerpáte novou energii a čerstvé nápady. Čeká vás: