E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Adidas uvádí Pride kolekci a podporuje lásku pro všechny

Značka adidas přichází s kampaní „Love Unites“ a novou kolekcí PRIDE, oslavující lásku, která všechny spojuje a která pomáhá k tomu, abychom byli otevřeni všem a akceptovali i nemainstreamové podoby vztahů a identity.

Foto: Foto pro adidas: photocredit: @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw

Sebevyjádření. Přijetí. Být sám sebou. Coming-out. To jsou slova, která se v diskusích o vztahu společnosti a lidí minoritní sexuální orientace nebo identity objevují často. Přestože jsme už ušli dlouhou cestu, „být sám sebou“ stále není pro takové lidi jednoduché a to, co na své cestě nejvíc potřebují, je pocit přijetí a respektu ke své jedinečnosti. I proto se pořádá pražský Pride. Oslavit otevřenost všem formám lásky, dát najevo, že diverzita je to, co nás obohacuje, má stále smysl. 

Značka adidas se k těmto hodnotám už po několikáté připojuje speciální kolekcí, letos nazvanou #LoveUnites. V rámci lokální kampaně zastoupena celým spektrem osobností, jako jsou Miss Petty, Rudy, Anděl z nebes, Standa Palát, Olesya, Tonic a další. Nabízí na třicet pestrobarevných módních kousků s tekutou geometrií a výraznou vrstvenou grafikou. Inspirovala ji iniciativní kultura „Do-It-Yourself“, jež hraje ve sportovních LGBTQI+ komunitách významnou roli. Kromě fashion triček, overalů a klobouků v ní najdete i performance vybavení, kraťasy, podprsenky nebo barevné verze oblíbených modelů adidas jako Nizza, Forum, UltraBoost 5.0 DNA či AdiZero Pro V1.


Foto: Adidas @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw
Foto: Adidas
Foto: Adidas

adidas na Pride

Značka adidas se letos také aktivně zapojí do programu Prague Pride, který se bude konat v Praze na Střeleckém ostrově od 2. do 8. srpna 2021. Pro návštěvníky a podporovatele komunity bude připraven speciální Detektor lásky, který ukáže, jak otevření, ohleduplní a láskyplní opravdu jste. Čekají vás také sportovní aktivity vedené komunitou adidas Runners – protáhnout tělo si tak můžete lekcemi jógy a několika výběhy. Footshop stánek bude mít připraven další doprovodný program, například kurz líčení vedený influencerkou Natálií Hefnerovou a další zajímavé aktivity.


Foto: Adidas
Foto: Adidas
Foto: photocredit: @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw

O značce

Tým adidas tvoří přes 60 000 rebelských optimistů z více než 100 zemí a všechny žene kupředu víra, že skrze sport lze měnit životy. Svým zaměřením na udržitelnost, inkluzivitu a sportovní výkon neustále usiluje o posouvání limitů a inspiruje tak sportovce a umělce ke stejné vizi – vidět možnosti tam, kde ostatní vidí jen nemožné. Ať už jde o vytváření udržitelnější budoucnosti prostřednictvím závazku eliminovat do roku 2024 nerecyklovaný polyester, o spojování všech lidí sportem díky inspiraci fanoušků k tomu, aby oslavovali svou odlišnost, nebo o posouvání hranic inovacemi a výrobou produktů zdolávajících rekordy, jako je adizero adios Pro – pro adidas není nic nemožné.


Foto: photocredit: @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw
Foto: photocredit: @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw
Foto: photocredit: @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw

Novou kolekci pro adidas fotili: @samuel_alex__ fotograf, asist @iuriiladutko.raw. Článek vznikl ve spolupráci s našimi partnery v adidas.

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s