E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Vaše prsa, vaše volba

20. leden 2022

Nikdo vám nemá právo diktovat, jak má vypadat vaše tělo. Pokud se rozhodnete nějak ho změnit, ať už ze zdravotních nebo ryze estetických důvodů, je to vaše věc. Jen se ujistěte, že máte opravdu veškeré potřebné informace.

Foto: Archiv

Pokud o nějakém zákroku přemýšlíte, pečlivě vybírejte kliniku i konkrétního lékaře, do jehož rukou se svěříte. Dejte na doporučení lidí, které dobře znáte, zjistěte si také, jakou má klinika pověst. Domluvte si nezávaznou konzultaci a ptejte se na všechno, co vás zajímá. I když máte jasnou představu o tom, jaký zákrok chcete podstoupit, ne vždy platí, že vám ho odborník doporučí. O všech možnostech se dozvíte na vstupní konzultaci, pak si své rozhodnutí můžete ještě promyslet. Úpravy prsou patří spolu s liposukcí a operací očních víček mezi nejpopulárnější zákroky.  

ZVĚTŠENÍ PRSOU 

Tento zákrok se doporučuje v případě velmi malých nebo asymetrických prsou, operací je možno korigovat nesouměrnost. Vybírat lze z mnoha typů a velikostí prsních implantátů. V rámci úprav hrudníku se jedná o nejrychlejší zákrok. 

ZMENŠENÍ PRSOU 

Úprava, která esteticky i zdravotně uleví ženám s velkými prsy. Zákrok se často kombinuje s modelací, aby ňadra získala optimální tvar. Pro chirurga jde o nejnáročnější zákrok v oblasti hrudníku. 

MODELACE PRSOU 

Považuje se za vhodnou v těch případech, kdy velikost nepotřebuje úpravu, ale prsa jsou hodně pokleslá. Jedná se o relativně malý zákrok, který zlepší vzhled ňader i bez voperování implantátů. Lze ji kombinovat i se zvětšením. 

V době pandemie covidu poptávka po estetických úpravách stoupá. „Pandemie možná umocnila potřebu investovat také do sebe sama, abychom byli zdraví, ale také sami se sebou šťastní a spokojení. Lidé vždy vynakládali nemalé peníze na nákupy věcí a zážitků, ale nyní jsou stále více ochotni investovat také do svého těla. Naše zkušenost a zvýšená poptávka po větších chirurgických výkonech, vyžadujících delší rekonvalescenci, jen potvrzuje snahu lidí využít času stráveného doma pro klidné dohojení bez nutnosti brát si dovolenou či volno z práce,“ popisuje Michal Tvrdý, ředitel marketingu. 

Klinika YES VISAGE je jedničkou na trhu. 

  • Největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie v Česku a na Slovensku
  • Pět poboček v Praze, Brně,  Ostravě a Bratislavě 
  • 36 mezinárodně uznávaných lékařů 
  • Více než 30 000 spokojených klientů ročně
  • Nejvyšší získaná hodnocení v nezávislých recenzích a důvěra klientů i z řad známých osobností
  • Více než 300 služeb s diskrétním individuálním přístupem
  • Špičkové technologie a plně vybavené moderní zázemí
  • Možnost úhrady plateb na splátky
  • Ocenění Nejdůvěryhodnější značka v oboru za rok 2020

www.yesvisage.cz

Popup se zavře za 8s