E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Testujeme MALINNA° Skin Toner. Multifunkční přípravek pro krásu a ochranu pleti

V létě jsme otestovali Skin Toner od naší oblíbené slovenské značky Malinna. Líbí se nám, že je čistě přírodní, má spoustu variant použití a jeho antioxidační účinky se hodí i před zimou ve městě.

Foto: Zdroj: Malinna

Malinna je rodinná česko-slovenská značka organické kosmetiky a doplňků výživy, za jejíž výrobou a distribucí stojí otec a dcera – Jaroslav Stráňavský a Dominika Doniga. Značce předcházel dlouholetý vývoj a výzkum v oblasti esenciálních olejů a jejich kompatibility s lidským organismem. Po devíti letech výzkumu vznikly první produkty, které jsou výjimečné svojí antioxidační silou.
V lednu 2020 byla dokončená výrobní hala v českých Branicích, kde se Jaroslav Stráňavský stará o výrobu všech produktů Malinna. Distribuci a marketingové aktivity má na starosti Dominika Doniga, která působí v Bratislavě.

Skin Toner

MALINNA° Skin Toner je širokospektrální produkt určený především na prevenci před zánětlivými procesy na pokožce, regeneraci namáhané, poškozené nebo oslabené pleti. 

Barbora

Skin Toner jsem používala na vlasy jako ochranu před suchou pokožkou, na kterou trpím. Jsem ráda, že jsem produkt mohla vyzkoušet, pokožka hlavy zůstala hydratovaná a jako bonus mám lesklejší vlasy. Skin Toner rozhodně doporučuji, má spousty využití a každý si v něm najde to svoje.

Markéta

Skin toner od Malinna jsem vyzkoušela na obličej večer po odlíčení, ráda používám čistě přírodní produkty, prostupnost pokožkou je úplně jiná, skvělá. Ve dnech horka jsem ho využila v autě jako osvěžení pro obličej. Za mě spokojenost :-)

Katka

Skin toner jsem používala jako dezinfekci a zklidnění pokožky po depilaci a úplně jsem si ho zamilovala. Po depilaci mívám citlivou pokožku a pár dní si nedovolím se opalovat, nebo se koupat ve chlorované vodě. Při používání skin toneru byla pokožka klidná a hebká hned druhý den. Je lehký a hydratační, umí všechno, co potřebuji.

Pája

Skin toner jsem používala na osvěžení v práci. Je velmi příjemný a hydratační. Mám velmi suchou pleť, zvlášť když jede v létě klimatizace naplno. Nestačí mi jen ráno používat krém, ale i přes den doplňuji pleti potřebnou hydrataci. Toner mám položený na pracovním stole a používám jej několikrát denně. Moc mě překvapilo i jak dlouho vydrží!

Míša

Produkt jsem používala primárně na obličej. Jednak pravidelně ráno a večer, ale také při pobytu na slunci. Zprvu mě zarazila zvláštní vůně Skin Toneru. Při prvních aplikacích mi nebyla příjemná. Po několika dnech jsem si ale zvykla a nebylo to nic, co by mě odradilo produkt používat. Za sebe určitě pozitivně hodnotím aplikaci v podobě spreje. Je to snadné a praktické nanášení. Překvapilo mě, že pleť byla po použití jemná, jak na dotek, tak i na pohled působila svěže. Po pobytu na slunci jsem neměla pleť vysušenou ani začervenalou. Produkt Skin Toner Mallina budu používat i dál.

Jana

Jsem zvyklá na lehké, spíš osvěžující a hydratační pleťové tonery, a tak mě Malinna překvapila svým složením. Před použitím je třeba počítat s tím, že jde o složení obsahující hned několik přírodních olejů a mořskou sůl. Je antibakteriální a dle popisu vhodná i na aknózní pleť, vyrážky či drobná poranění. Moje pleť si musela na „nálož“ olejů a dalších látek nejprve zvykat, první použití nebylo ideální. Je třeba počítat s tím, že jde o mastnější produkt a před aplikací krému je třeba počkat. Nicméně je příjemný k použití nejen na obličej, ale třeba i na dekolt, ramena a další části těla. Pokud je vaše pleť citlivá právě na oleje, aromatické složky nebo jí nedělají dobře mastnější produkty, bude si zvykat déle nebo vám toner prostě nesedne.

Kateřina

Skin Toner se dobře osvědčil jako osvěžující mlha v horkých dnech. A to nejen na obličej, ale i na celé tělo, zároveň i jako hygienický sprej. Jeho vůně je velmi specifická a příjemná a občas jsem ho použila jako poslední složku péče o pleť na noc. Bohužel hlavní avizovaný přínos – pomoc namáhané, poškozené, až nemocné pokožce – se nedostavil, žádný jsem nepocítila (trpím občasnými projevy atopického ekzému a obecně mám citlivou kůži).

Lucie

Produkt Skin Toner od Malinna jsem si nechala na stole v práci. V klimatizované kanceláři byl pro moji pleť jako hydratační, vyživující injekce. Vzhledem ke své suché pokožce mám ráda produkty obsahující přírodní oleje. V posledních měsících jsem ocenila i antibakteriální účinky Toneru a používala jej na ruce. Určitě doporučuji, baví mě ta vůně a ráda podporuji česko-slovenské značky. 

Anna

Toner klame názvem, složením a funkcí mi připomíná spíš olejové sérum. Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, jak ho nejlépe používat – jako denní produkt například tolik nefunguje, protože je jednoduše mastný. Osvědčil se mi jako vrstva, kterou nanáším večer mezi odlíčením a pleťovým krémem. Líbí se mi silné antioxidační účinky produktu a mám dojem, že pleť je ráno nejen hydratovaná, ale i celkově posílená a zdravější. Toneru stačí použít velmi málo: většinou si jen jednou stříknu do dlaní, rozemnu a přiložím na obličej.

Aktuální číslo

  • O tom, jak rodí ženy, rozhodují muži
  • BDSM coming out
  • Malý, tlustý, plešatý? Body shaming se týká i mužů. Promluvili Čestmír Strakatý, Šimon Holý, René Levínský a Jordan Haj
  • Budoucnost je rostlinná
Popup se zavře za 8s