E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Zapomeňte na ponožky a svetr, který kouše. Víme, s jakými dárky u partnera zabodujete!

Ryze praktické, přesto neotřelé a důsledně se vyhýbající mainstreamu. Přesně takové jsou naše tipy na dárky pro muže. Nechte se jimi inspirovat i vy a splňte svému partnerovi přání ještě dřív, než na něj stihne pomyslet.

Foto: Foto Heureka

Myslete jako muž!

Dárky pro muže nemusí být za každou cenu překvapivé, příliš osobité ani okázale luxusní. Dárky pro muže by měly být především praktické. Věřte tomu, nebo ne, muž spíš ocení kvalitní šroubovák než hodinky s vyrytým věnováním. Zamyslete se proto nad tím, co by vašemu partnerovi usnadnilo život, ať už osobní, nebo profesní.

Práce i zdraví pod dohledem

Je váš partner typ muže, který má rád věci pod kontrolou? S chytrými hodinkami na zápěstí bude mít přehled o všem důležitém. Upozornění na blížící se obchodní schůzku, urgentní e-mail nebo telefonní hovor – to vše zvládne vyřídit za pochodu. Navíc bude mít doslova po ruce detailní informace o svém celkovém zdravotním stavu. Chytré hodinky mu pohlídají kvalitu spánku, míru stresu, pitný režim nebo třeba dostatek pohybové aktivity.

Povinná výbava každého muže

Nejen zahrádkaření, ale i domácí kutilství je v poslední době na vzestupu. Pokud i vy máte doma muže, který umí přiložit ruku k dílu, jistě mu přijde vhod praktická sada nářadí. Kufr nebo box nejen že obsahuje veškeré nářadí, které by nemělo chybět v žádné domácnosti, ale navíc slouží jako přenosný organizér, který si váš muž jednoduše přibalí třeba i na dovolenou.

Foto: Zdroj Heureka

Zpět do divočiny

Muži s dobrodružnou povahou málokdy vydrží delší dobu na jednom místě. Doléhá i na vašeho partnera čas od času nutkání hodit veškeré starosti za hlavu a vyrazit do divoké a nespoutané přírody? Vybavte ho lehkým a skladným outdoorovým nádobím, které bez problému vměstná do batohu, nebo cestovním kávovarem, se kterým si svou denní dávku kofeinu připraví i v nejhlubším lese.

S výběrem dárku pro svého partnera už se nemusíte zbytečně stresovat. Na Heurece nyní najdete tipy na dárky pro muže seřazené přehledně podle oblíbenosti. Vybírejte z desítek kategorií a inspirujte se recenzemi spokojených zákazníků. 

Foto: Zdroj Heureka

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s