E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Rohlík Premium: Prozraďte, jak vypadá váš nákup, a vyhrajte členství

31. srpen 2020

Rohlík představuje ojedinělý zákaznický servis Premium. Dovážková služba se stala běžnou součástí našich všedních dní a usnadňuje nám život, ale zřejmě si ji jen málokdo spojuje s top kulinárními zážitky. Rohlík to mění a navazuje spolupráci s výjimečnými značkami těch nejlepších potravin a pochutin. Zároveň zákazníkům umožní extra služby a přidá navrch slevu.

Pamatuju si, jak mi před lety poprvé kurýr dovážkové služby předal ve dveřích nákup. Měla jsem několikaměsíční dítě, a přestože jsem byla zvyklá plnit spodní kapsu kočárku při nákupech až po okraj (a po ulicích se pak sunula jako pomalý, ale nebezpečný tank), některé věci jsem odvléct nezvládla. Balíky vody, krabice se sušeným mlékem a desítky lahviček dětské výživy, balíky plen. Vyzkoušet rozvážku nákupu až domů jsem se odhodlala z čiré nutnosti.

O několik let později už si bez kurýrů za dveřmi neumím život představit. Neobjednávám z nutnosti, ale pro radost, baví mě objevovat novinky a delikatesy, které v regálu běžného supermarketu nepotkám, ale nestydím se udělat ani malý nákup z nejpotřebnějších věcí, když jednoduše nestíhám. Mám svoje stálice nákupního seznamu a pravidelně využívám sekci, která „zachraňuje“ jídlo. Proč plýtvat, když můžu mít potravinu stále kvalitní, a ještě za nižší cenu?

SOUTĚŽ

Jaký nákup děláte skoro každý den? Co jsou ty nezbytné věci pro vás nebo vaši rodinu, které odříkáte z hlavy i o půlnoci? Co tam nesmí chybět, abyste měla doma „všechno“? 

Podělte se s námi o svůj nákupní seznam a vyhrajte testování členství v Klubu Premium! Napište nám 5 produktů, které nesmí chybět ve vašem nákupu. Z došlých odpovědí pak vylosujeme 3 a výherci dostanou nejen měsíční užívání služby Premium zdarma, ale i nákup za 1600 Kč.

Soutěž trvá do 7. září. 

Soutěžte zde!

Klub Premium je nastavený tak, že myslí hned na několik aspektů života svých zákazníků. Zaprvé: Ušetří váš čas. Jak se říká – kdo z vás ho má? Většinou jsem ráda, když si k seznamu nákupu na další den sednu pozdě večer. Rohlík Premium nabízí zdarma přednostní doručení pro členy klubu, volná doručovací okna například o Vánocích, a pokud si objednáte do 17 hodin, nákup dorazí ještě ten samý den. Čtyřikrát do měsíce pak nemusíte řešit minimální výši ceny nákupu.

Zadruhé: Rohlik.cz nabízí ty opravdu nejkvalitnější a nejpoctivější potraviny a pochutiny, které lze u nás pořídit. Zákusky od Skály, křupavý chléb z Esky, sushi z Yam Yam, vyzrálé steaky z Naše maso, famózní rudé krevety přímo z Itálie, pravá buvolí mozzarella, italské prosciutto nebo prémiové víno Champagne Mandois. Zároveň myslí i na kvalitu „běžných“ potravin; ve své řadě Bez kompromisu uvádí tradiční výrobky s těmi nejvyššími nároky na výrobu (vejce z volného chovu, paštiky a uzeniny plné masa, čerstvé mléko nebo káva) a členům klubu Premium na ně dá 15% slevu.

PREMIUM je klub pro chytré lidi a milovníky skvělých chutí, kteří ví, že důležitější než sbírat body na pánve je užívat si kvalitní jídlo a život. Je tu pro všechny, kteří umějí se svým časem i penězi smysluplně nakládat. Jednoduše je to zhmotnění naší mise pomáhat lidem jíst a žít lépe,“ představuje nový klub Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz.

Rohlik.cz si spočítal, že díky všem PREMIUM benefitům ušetří čtyřčlenná rodina ročně kolem 8300 korun a 67,5 hodiny casu. Přitom investice do klubového členství je pouze 1999 Kč za rok nebo 199 Kc měsíčně. Díky možnosti měsíční platby si teď navíc členství může bez obav vyzkoušet opravdu každý. A pokud nebude spokojen, má 30denní garanci vrácení prvního poplatku.

Už neobjednávám balíky kojenecké vody, ale svačinu dceři do školy – často na poslední chvíli a s úlevným vědomím, že kurýr za dvě hodiny zazvoní s nákupní taškou. Už si ani nevyčítám, že k nákupu „potřebných“ věcí vždycky přihodím i nějaké ty nepotřebné. Ale lahodné! I odměnit se něčím dobrým má přece smysl.

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s