E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Dámská elektrokola baví svým designem i komfortním provedením

12. říjen 2021

Proč se spokojit s unisex modely, když vývojáři elektrokol pro příslušnice něžného pohlaví vytváří jedinečné cyklistické skvosty, které za pomoci elektropohonu, baterie a řídící jednotky zvládnou každý kopec i převýšení. A vy v jejich sedle navíc s elegancí a grácií zažijete to pravé cyklistické opojení.

Foto: Zdroj foto: Give.cz

A tak pokud chcete být IN a především tělesně i psychicky FIT, je dámské elektrokolo rozhodně atraktivním způsobem, jak při pobytu na čerstvém vzduchu utužovat svou kondici i postavu jako ze žurnálu

Okuste kouzlo elektrocyklistiky

Proč raději nevsadit na auto, městskou dopravu nebo, když už tedy cyklistika, tak běžné jízdní kolo? Napadat vás může mnoho otázek, ale věřte, že postačí jedna jízda na elektrokole, a pochopíte kouzlo, kterému se nedá uniknout. Navíc, když v sobě tento druh zdravého pohybu, i přemisťování z místa na místo, ukrývá tolik výhod a předností.

Díky elektrokolu můžete vyrazit vstříc dobrodružství i povinnostem, ať už jste příležitostnou či aktivní sportovkyní s dokonalou postavou nebo nadbytečnými špíčky, kterých se potřebujete zbavit. Oproti klasickému jízdnímu kolu dokáže elektrokolo mazat výkonnostní rozdíly mezi partnery i přáteli, a tak si na společnou vyjížďku mohou vyrazit aktivní i pasivní cyklisté. A všichni si jízdu užijí!

Vždy je při výběru elektrokola důležité cítit se v jeho sedle pohodlně, a to může být pro mnoho žen v sedle unisex modelu elektrokola nedostižný cíl.

S elektrokolem si můžete dovolit mnohem delší výlety než na obyčejném kole s jistotou, že vám nedojdou síly na cestu zpět. A stejně tak žádný kopec nezůstane nepokořen. Správně zvolený model dámského elektrokola vás dopraví do práce i zaměstnání, bez potu a uřícení, nebo vyveze vstříc adrenalinovým dobrodružstvím v lůně nedotčené a drsné přírody. A to vše ekonomicky, ekologicky bez zatěžování životního prostředí hlukem a smogem, a navíc bez nutnosti obstarávat si řidičské oprávnění a vyřizovat technický průkaz či podstupovat STK.

Čím je dámské elektrokolo tak výjimečné?

Mohlo by se zdát, že je vlastně jedno, na jaký model či typ elektrokola cyklistka usedne. Pokud opomineme designovou stránku, ke které se vrátíme později, pak je nutné zmínit, že vývojáři si skutečně nechávají záležet na tom, aby i žena cyklistka v sedle elektrokola zažila dokonalý pocit z jízdy. Vždy je při výběru elektrokola důležité cítit se v jeho sedle pohodlně, a to může být pro mnoho žen v sedle unisex modelu elektrokola nedostižný cíl.

Říkáte si proč? Tak jako je každý z nás jinak velký, vysoký či těžký, tak je i tělesná konstituce ženy jiná než muže. Právě proto moderní výrobci elektrokol myslí i na tento fakt a vznikají tak úchvatné modely dámských elektrokol, které ocení právě ženy cyklistky.

Foto: Give.cz

V čem je dámské elektrokolo ideální právě pro ženy?

Jak už jsme řekli, dámské elektrokolo je navrženo a vyrobeno s ohledem na specifika ženské postavy, a to především s ohledem na menší postavu, užší ramena a širší pánev.

Dámské elektrokolo má:

  • upravenou geometrii rámu pro pohodlné sesedání i nasedání
  • užší řídítka
  • kratší představec
  • nižší horní rámovou trubku
  • specifický tvar a velikost sedla

Atraktivní design myslí na estetické cítění každé ženy

Ženy milují krásu a touží po tom, aby jim to za každých okolností slušelo. Třeba i v sedle elektrokola! Na tento fakt cílí i pokrokoví výrobci elektrokol a na trhu je tak pestrý výběr dámských elektrokol i pro ty nejnáročnější cyklistky. Dámská elektrokola hýří nejen barvami, ale také citlivým a estetickým vyladěním všech detailů.

Na první pohled vás zaujme především propracovaný a atraktivní design, neotřelé typy rámů i fakt, že si snadno sladíte i svůj zbývající cyklistický outfit se svým našlapaným elektrokolem snů. Není tak problém vybrat si ke konkrétnímu modelu dámského elektrokola stylovou cyklistickou přilbu, cyklistický oděv, ale i další doplňky od cyklistické brašny až po osvětlení. I ženy cyklistky tak při jízdě na elektrokole můžou stále vypadat šik a IN.

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s