E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Plavky pro těla všech tvarů. Body positivity v praxi

01. červenec 2022
20 138

Těšíte se k vodě, ale zároveň se moc netěšíte, až se budete muset přede všemi svléknout do plavek? Podívejte se, jak se chodí koupat influencerky, které také nemají dokonalé instagramové tělo.

Aby Deal je influencerka a zakladatelka Curvy Confidence Events. Pořádá různé akce pro plnoštíhlé ženy, třeba zrovna společné koupání. Kdo by se styděl u bazénu, když má kolem sebe stejná těla? Na fotce má na sobě nápadité plavky z kombinace neprůhledné látky a průhledných panelů.


Foto ze setkání Curvy Confidence ukazuje, že si na sebe můžete obléknout celkem cokoli. Popravdě, vždycky se najde někdo, komu se to nebude líbit, a občas se bohužel najde i hulvát, který vám to řekne. Proto vybírejte plavky hlavně tak, aby vám byly pohodlné a dobře seděly.


Síťované části jsou hezký i praktický detail: máte na sobě dost látky, aby všechno drželo na místě, ale skutečně zakryto je jen tolik, kolik by schovaly běžné trojúhelníkové bikiny.


Pro ženy, které se chtějí naopak víc zakrýt, jsou jednou z osvědčených možností jednodílné plavky se sukní, které vypadají jako minišaty.


Tankini – dvoudílné plavky s prodlouženým vrškem – asi není potřeba představovat. Kromě toho se ale dělají také plavky s dlouhými rukávy, které schovají nejen horší sebevědomí, ale i citlivou kůži. Nohy jsou alespoň při plavání pod hladinou, ale ramena a paže se opalují prakticky nepřetržitě.


S velkým poprsím je nejlepší zajít do obchodu s kvalitním spodním prádlem. Mnozí výrobci podprsenek pro větší velikosti vyrábějí i plavky, takže u nich seženete i bikiny, které vám dokonale padnou. Instagramerka Lauren na sobě má plavkovou podprsenku velikosti 36J.


Jaké jsou vůbec letošní plavkové trendy, a jak vypadají na plnoštíhlém těle? Kromě průstřihů a průsvitných částí se letos mají nosit také třpytivé a metalické materiály. Že byste si takové oblečení běžně nevzala? Nebojte se a zkuste blýskavé plavky, vážně na ně není potřeba jen mladá a štíhlá postava.


V módě jsou také veselé potisky – květinové, ovocné, zvířecí, boho abstrakce. Já mám nejraději vzory s tropickým ovocem, ale vy si vyberte podle svého gusta.


Největším trendem mezi vzory mají letos být zvířecí potisky, ale ne nutně v realistických barvách. Jestli čekáte na vhodnou příležitost obléknout třeba růžového levharta, tak už dál nečekejte, přišla správná chvíle.


Neonové barvy jsou v případě plavek spíš nadčasová klasika než trend – k vodě a opálené kůži svítivé odstíny prostě patří. Jestli nechcete jednobarevné plavky, spojte neonové barvy s trendem vzorů.

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s