E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Vany zavazadlového prostoru: naložte pořádek a čistotu

04. květen 2020

Pořádek se sám neudělá. Vtip je v tom, že když víte, jak na to, neudělá se sám ani nepořádek. V kufru auta vám s tím pomůže vana do zavazadlového prostoru.

Podložky nebo vany do kufru auta jsou užitečné každému, kdo nákladové prostory auta často využívá pro převoz prakticky čehokoli – nářadí, zahradního příslušenství, sportovního vybavení nebo domácích zvířat. Toto voděodolné příslušenství vám pomůže udržet kufr auta čistý a pěkný bez dodatečných nákladů. A zabrání posouvání předmětů v kufru auta během jízdy.

Vany se vyrábějí z různých materiálů – z plastu, gumy nebo textilu. Podložky můžete instalovat do aut typu hatchback, kombi, sedan, nebo i pickup. Existují univerzální produkty a produkty na míru konkrétních vozů. Univerzální obložení se hodí do většiny modelů aut, respektive v případě potřeby se snadno upraví nožem nebo nůžkami na přené rozměry. Druhý typ je určen pro konkrétní modely aut. Vyrábí se s ohledem na všechny rozměry zavazadlového prostoru, takže do něj přesně zapadne.

Podložky do zavazadlového prostoru auta se dělí na ploché a s okraji. Ty dokážou ještě líp eliminovat riziko zašpinění, protože ochrání celý kufr. Některé modely mají také chránič nárazníku, který lze vyklopit při otevření kufru. Více najdete na webu www.automobilovedily24.cz. Podložky do zavazadlového prostoru se velmi snadno čistí a instalují. Zaručují spolehlivou ochranu vašeho továrního čalounění.

Pro pickupy dnes mnoho online obchodů nabízí jedinečné řešení –ochranný nástřik dna korby. Tyto produkty se prodávají ve sprejích, takže můžete nákladní prostor svého pickupu ošetřit ochranným prostředkem sami. Nástřik chrání vaše auto před odřením a korozí.

Tip

Mnoho výrobců aut nabízí ke svým modelům originální vanu do zavazadlového prostoru.

Přečtěte si o testech zde.

Objednat siji můžete jako součást výbavy už při nákupu auta, nebo si ji můžete koupit později. Při výběru vany do kufru auta zohledněte, jak často zavazadlový prostor využíváte a jaký typ předmětů v něm převážíte  

Popup se zavře za 8s