E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Nová kolekce answear.LAB „No shame. No fear.“ nese speciální poselství

14. březen 2022

Značka answear.LAB vyzdvihuje ženy, jejich nezávislost a odvahu. V kampaních se zaměřuje na ženy, které mají vůli měnit ženskou roli ve společnosti, jsou plné životních snů, síly a určují si vlastní pravidla hry. Tváří nové kolekce je Sasha Sidorenko, ukrajinská boxerka.

Foto: Sasha Sidorenko, ukrajinská boxerka a tvář kampaně No shame. No fear. Answear

Nová kolekce answear.LAB „No shame. No fear.“má vícerozměrný aspekt. Sasha Sidorenko, tvář kampaně, je boxerka, mistryně Evropy, 7násobná mistryně Ukrajiny v boxu, vítězka Světového poháru v kickboxu, zakladatelka boxerského klubu a v soukromém životě milující a starostlivá matka.

Kolekce No shame. No fear.Foto: Answear

Inspirativní žena se silným duchem a odvahou, která překonala obtíže ve svém životě, čelí jako spousta Ukrajinců nové životní výzvě. V tomto nečekaném příběhu se stává symbolem boje, tvrdohlavosti a vytrvalosti a nejdůležitější NADĚJE.

Kolekce No shame. No Fear.Foto: Answear

Kolekce ,No shame. No fear.‘, na které jsme pracovali několik měsíců, získala novou roli s mnohem větším významem, než jsme původně plánovali. V dnešní době žijeme lokálně i globálně a víme, že nejsme bezmocní a můžeme pro Ukrajinu a její obyvatele něco udělat. Takže jediné možné rozhodnutí je věnovat výtěžek z prodeje této kolekce humanitární organizaci Červený kříž, která pomáhá přímo na místě. Ale protože čas je důležitý a potřeby jsou obrovské, Answear nemůže pouze přihlížet a věnoval již na sbírku 50 000 USD (1 100 000 Kč). Jsme si jisti, že s podporou našich zákazníků darujeme mnohem více,“ komentuje současnou situaci country manažerka pro Českou republiku a Slovensko Nicole Groesslová a dodává: „Zároveň dlouhodobě spolupracujeme s Lenkou Klicperovou, která je v současné době na Ukrajině. Až od ní budeme mít více informací, rozhodneme se jak, kde a kdy s našimi produkty vice pomáhat.“

Foto: Answear

Produkty z kolekce jsou k dostání na www.answear.cz, případně je zákazníci budou moci vidět na influencerech podporující její sdělení, mezi které patří kromě Lenky Klicperové, Lucie Zelinková, Barbora Nesvadbová, Nikol Trojanová, Lucie Janotová a Fabiána Bytyqi.

Kolekce No shame. No fear. Foto: Answear
Kolekce No shame. No fear.Foto: Answear
Kolekce No shame. No fear. Foto: Answear
Kolekce No shame. No fear. Foto: Answear
Kolekce No shame. No Fear. Foto: Answear
Popup se zavře za 8s