E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Šperky Morellato mají slevy

24. červen 2020

Domácí vězení proti koronaviru neordinovali jenom vám. Dostaly ho taky jarní kolekce návrhářů nebo šperkařů. Italská značka Morellato si ale jaro vzít nenechá a vyhlašuje ho právě teď. Oslavte to slevou.

Foto: Morellato

Jarní kolekce šperků oblíbené značky Morellato to měla z pochopitelných důvodů těžké. Ale není důvod, proč by právě teď nemělo přijít jaro 2.0. Ostatně jsme přece v období, kdy všecko začíná nanovo žít a růst. A to si zaslouží oslavu. A k oslavě patří dárek. Šperk. Můžete ho nadělit sobě, můžete ho nadělit komukoli jinému. 

Můžete vybrat hned z několika kolekcí stříbrných a ocelových šperků. Kolekce Gemma Perla přináší oblíbené designy náhrdelníků a náušnic ve variantě s perlami, kolekce Loto pracuje s přírodními motivy a v kolekci Albero Della Vita se na všech špercích objevuje symbol stromu života. 

Collana Donna Morellato Gemma perla SATC03
Stříbrný náramek Strom života Albero Della Vita SATB07
Dlouhé náušnice Gemma Perla SATC04
Bicolor náramek Strom života Loto SATD11
Bicolor náramek Strom života Loto SATD09

I tátové mají svůj den. Neprošvihněte v neděli Den otců

Den otců není tak docela nový svátek. Datum Svátku matek se ustálilo v první čtvrtině dvacátého století a datum Dne otců chvíli po jeho polovině. Nebo vlastně ne – datum svátku, který se slaví na počest otcovství, vztahu tátů a dětí a role otců ve společnosti vůbec, se neustálilo do dneška. Je to totiž svátek posuvný, stejně jako třeba Velikonoce. Každoročně připadá na třetí neděli v červnu. Což je letos tato neděle, 21. června, tedy den, kdy taky končí slevová akce Morellato.

Náramek Morellato Moody SQH24
Pánský náramek Morellato Moody SQH26
Popup se zavře za 8s