E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Originální dámské pantofle – ten nejlepší recept na získání pozornosti

15. srpen 2022

Toužíte po jasném vyjádření své jedinečnosti, ale nemůžete najít ten správný styl? Možná právě vám padne některý z těchto páru do oka. Máme pro vás výběr 3 nejzajímavějších modelů dámských pantoflí, se kterými se letos můžete setkat. Varování – jejich nošení je vysoce návykové!

Foto: Zdroj: Rieker

Do letních dnů si těžko budete vybírat lepší obuv než právě dámské letní pantofle. Neustálý příval čerstvého vzduchu oceníte jak při delších pochůzkách městem, tak během prázdninové dovolené. Jaké si s sebou ale letos přibalit, abyste zaručeně zazářila?

Šaty prý dělají člověka, ale bez kvalitních bot byste moc parády stejně neudělala.

Modrá je dobrá, ale na pantoflích nejlepší!

Dámské pantofle v modré barvě budou každodenním přílivem elegance. Ať už je zkombinujete s šaty či kalhotami nad kotníky, rozhodně nezůstanou bez povšimnutí. Čekejte už jen vlnu komplimentů. K moři naprosto ideální volba. Skvělou společnost vám však budou dělat třeba i na malebné zahrádce.

Už stačí dát jen nohy nahoru a užívat si skvělého léta. Šaty prý dělají člověka, ale bez kvalitních bot byste moc parády stejně neudělala. Vyberte si svůj nový pár na Rieker-eshop.cz, kde najdete i tyhle pantofle Rieker v mořské modři.

Pro zapálené detailistky

Boty, na které se nebudete moci vynadívat  – tyhle dámské pantofle jsou totiž dotažené do posledního detailu. Vkusně zpracovanou podrážku doplňuje pásek na jednoduché zapínání a celá bota je pak dovršena elegantním zdobením.

Foto: Rieker

A co víc si přát? No přece pohodlí! O to se zde stará speciální technologie Antistress, kterou můžete potkat jenom u obuvi Rieker. Chrání vaše klouby, šetří záda a umožňuje užívat si každý krok tím nejlepším možným způsobem. Vyloženě zdravotní pantofle mají novou konkurenci.

Zvýšená platforma vám navíc dodá nekonečné pohodlí. Vy se tak budete cítit jako na obláčku, i když se bude procházet po té nejrozpálenější ulici. Pantofle na platformě se v létě nepochybně stanou vaší nejoblíbenější obuví.

Nezapomeňte ale také na pantofle na podpatku, které si můžete díky zmíněn technologii obout na celý den a nebudou vás bolet nohy ani po dlouhé chůzi. Jejich elegantní vzhled vám pak dovolí vzít si je na sváteční večeři i na jakoukoliv formální událost.

Dámské pantofle a návrat ke klasice

Foto: Rieker

Dnes už tradiční korkové pantofle se začínají nosit i jinam než do školních lavic. Díky neotřelé barevné kombinaci a vzorům mohou rozjasnit každý botník. Nemyslíte, že je na čase pustit do svého módního života celou paletu barev? Pantofle Rieker za to určitě stojí!

Skvěle se hodí na večerní procházku při západu slunce, ale třeba i na každodenní nošení během prázdninových měsíců. Dejte dovolenou taky svým nožkám a dopřejte jim ty nejoriginálnější kousky. No a bonus? Tyhle dámské pantofle padnou úplně všem.

Popup se zavře za 8s