E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Boty, které jsou zároveň stylové a pohodlné? Vyberte si boty na sport i na schůzku

30. srpen 2021

Sportovní obuv je nezbytnou součástí šatníku žen i mužů. Není divu, jedná se o extrémně pohodlnou obuv, která bude skvěle fungovat v mnoha stylech po celý rok, zimu nevyjímaje. Vzdušné modely tkanin budou ideální pro léto a jaro, zatímco uzavřené, izolované sportovní boty jsou skvělým řešením na podzim a zimu. Obout si je můžete nejen do posilovny, na fitness nebo na běhání. Tento typ obuvi je ideální na procházky, ale také během víkendových výletů. Jak si vybrat sportovní boty?

Foto: Answear

Sportovní modely, zejména v létě a na jaře, fascinují barvy. Jaké skvělé sportovní boty si vybrat? V letošní sezóně jsou obzvláště módní expresivní a silné neonové barvy. Módním hitem jsou tenisky v syté růžové, zelené a žluté barvě. Můžete si vybrat klasické, šněrovací modely nebo ty s praktickým zapínáním na suchý zip. V nabídce Answear se nacházejí zajímavé styly, které se třpytí kovovou záři stříbra nebo zlata, které skvěle vypadají s tlustou bílou podrážkou.Taková módní sportovní obuv oživí a dodá lesk i tomu nejjednoduššímu stylu s klasickým bílým tričkem a džíny. Pro fanoušky klasických, univerzálních řešení, kteří ocení zajímavý design a neobvyklé doplňky, máme skvělou zprávu. Žádané jsou například https://answear.cz/m/fila.

Ať není nuda

Bílé a černé sportovní boty nebudou vypadat triviálně, pokud zvolíte modely se zajímavými vícebarevnými akcenty, geometrickými nebo jinými potisky nebo s ozdobnými pruhy. O nudě nemůže být řeč! A hlavně – takové boty vám dodají sebevědomí, stejně jako třeba červená rtěnka. Na své si přijdou i milovníce romantických stylizací. Pastelové barvy jsou stejně módní jako neonové barvy. Pudrová, světle purpurová nebo mátová nejsou vyhrazeny pouze pro teenagery. Můžete si vybrat takové barvy obuvi a kombinovat je se vzdušnými skládanými sukněmi. Styl bude romantický a dívčí. Masivní tenisky dobývají ulice v každém ročním období již několik sezón. Neméně oblíbené jsou boty značky Vans. Vans na Answear.cz najdete v mnoha modelech a stylech.

Foto: Answear

Proč si vybrat stylové boty?

Stylové boty jsou velmi důležitou součástí každého outfitu. Mezi žádané modely patří boty Geox. Jsou špičkově zpracované, výborně odvětrávají pot, a zároveň nepustí dovnitř boty studený vzduch. Pořiďte si Geox na Answear.cz za výhodné ceny.

Dostupné modely byly vyrobeny s maximální péčí za použití vysoce kvalitních přírodních materiálů. Obuv je kvalitně dokončována, což zaručuje dokonalou přesnost a dokonalý vzhled. Vhodné boty doplní váš vzhled na osobní i pracovní schůzce.

Důležitý je také vhodný a promyšlený výběr oblečení. Pamatujte, že oblečení, které nosíte na obchodní schůzku, by mělo být úhledné, čisté a dokonale se přizpůsobující vaší postavě. Všechny prvky vašeho stylu by měly navzájem dobře ladit. Je lepší, když jsou barvy tlumené a klasické, vzory jsou jemné a neokoukané. V tomto případě je bezpečné držet se osvědčené klasiky a extravaganci nechat na jiné, méně formální příležitosti. Správně dokončený outfit zdůrazňuje vaši profesionalitu a elegantní obuv jej skvěle doplňuje.

Popup se zavře za 8s