E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Triček není nikdy dost! Jaké barvy a vzory budeme nosit v roce 2021

24. květen 2021

Možná máte ve svém šatníku spoustu triček a topů, které už časem zevšedněly nebo vás přestaly bavit. Někdy stačí tričko lehce poupravit a je z něj jedinečný stylový kousek. Nebo se můžete pustit do nákupů. Není nic jednoduššího než si vybrat online. Co je letos v trendu? Tady je pár tipů.

Foto: White Press

Hitem sezóny budou barvy, které jsou spjaté s přírodou. Kdo chce být v roce 2021 in, vybírá dámská trička v tělové barvě a pudrových odstínech. Můžeme zařadit do šatníku i slámově žlutou a baby blue barvu. Atraktivní bude také zelená barva a její odstíny připomínající jarní louku.

Barvy, nebo černobílá?

Na své si přijdou i dámy, které se nebojí odvážnějších barevných tónů. Provokativní sytě červená barva bude to pravé ořechové. Zejména letnímu období budou vévodit zmrzlinové odstíny jako je meruňková, malinová a pistáciová. Na podzim a v zimě budou hrát prim výraznější odstíny růžové a také se prosadí pastelově fialová. V zimních měsících nic nezkazíme ani šedou a černou barvou. To už je zažitá klasika, která se léta nemění. Černá barva je oblíbená pro své univerzální využití, kombinovat lze prakticky se vším.

Na scénu se vrací také bílá barva, pouze v trochu jiné podobě, než na kterou jsme zvyklí. V roce 2021 budou totiž v módě celobílé outfity. K bílému triku a topu se nebojte vytáhnout bílé kalhoty, sukni či kraťasy. Kombinace s bílými stylovými sneakers bude neodolatelná. Pár neutrálních kousků vám mnohdy pomůžou k vytvoření elegantního outfitu během pár vteřin.   

Foto: White Press

Jaké vzory a střihy triček budou trendy?

V jarních a letních kolekcích se vrátíme k tématu přírody. V kurzu budou květinové vzory. Halenky a něžná trička, která budou posetá drobnými kytičkami i většími květy, pomohou podtrhnout ženskou krásu. Zvířecí vzory typu zebra sluší tmavovláskám i blondýnkám. V nových kolekcích se objevuje také vzor šachovnice či mramoru. Na výslunní se opět dostává batika, známá také pod pojmem tie dye. Ta je v kurzu již třetí sezonu a rozhodně se nechystá odejít.

Co se týče střihů, bude se dařit i odvážnějším modelům, jako jsou topy a trika s odhalenými zády. Velké výstřihy dají vyniknout dámské šíji. Dalším trendem budou trika s tzv. spadenými rukávy. Nezapomínějte ale, že méně znamená více. K topu, který odhaluje část těla, vybalancujeme outfit delším spodním dílem – pro rafinovaný, a nikoliv laciný vzhled.

Vybrat si můžete na stránkách dámská móda na modivo.cz. Rozhodně však neříkáme, že musíte nakupovat oblečení jen podle módního diktátu. Záleží vždy na odstínu pleti, barvě vlasů, typu postavy apod. Hlavní je, aby se každý ve svém novém kousku cítiladobře. Dámská móda na modivo.cz nám nabízí široký výběr topů a triček, ze kterých si určitě vyberete.     

Popup se zavře za 8s