E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Tipy pro perfektní nakupování během Black Friday

21. listopad 2022
15 853

Black Friday je celosvětovým fenoménem a nejoblíbenějším dnem všech milovníků nakupování. Tento velký den s neodolatelnými slevami se nezadržitelně blíží a letos vychází na 25. listopad. Švédská beauty-tech značka FOREO přináší několik skvělých tipů, které vám pomohou užít si nákupní šílenství.

Foto: Zdroj: Foreo.cz

Vybírejte a přemýšlejte o všem předem

Myslete na to, co se vám líbí nebo co potřebujete už teď a rozhodněte se v dostatečném předstihu! Nejčastější známou chybou během tohoto úžasného nákupního maratonu je plýtvání časem aktivitami, které by se daly dělat mnohem dříve. Nejste si jisti barvou rtěnky? Jaká velikost bot by byla nejlepší? Jaký typ FOREO LUNA 3 vzpomínala vaše máma? Tyto otázky byste měli zodpovědět již nyní, abyste se během Black Friday mohli soustředit jen na nejlepší nabídku a cenu.

Foto: Foreo.cz, LUNA

Připravte si seznam přání

V dnešní době už nemusíte nakupovat jen v kamenných prodejnách a větší nabídku naleznete online, takže není třeba ztrácet čas cestováním. Chcete-li však být vysoce efektivní, musíte si vytvořit seznam klíčových produktů a očíslovat jejich důležitost. Když už víte, že si prostě musíte pořídit nový telefon a bez něj nemůžete Black Friday považovat za úspěšný, dejte jej na první místo a připravte si několik alternativ, kde si jej můžete koupit. Důrazně doporučujeme zkontrolovat, kde jsou nejžádanější produkty dostupné – například BEAR od FOREO je dostupný ve 2 stylových barvách, takže je-li vaše oblíbená barva vyprodána online, nejlépe bude ověřit dostupnost v místních obchodech.

Foto: Foreo.cz, BEAR

Hlavně pohodlně

Při nákupech doporučujeme dbát na pohodlí a na chvíli zapomenout na módu. I když máte rádi vysoké podpatky, lepší a efektivnější zážitek z nakupování budete mít v pohodlné obuvi. Stejné pravidlo platí i pro oblečení – některé produkty mohou být umístěny na špatně dostupném místě prodejny, proto se zamyslete nad tím, jaké oblečení by bylo pro všechny tyto pohybové aktivity nejlepší volbou.

Nakupování se spřízněnou duší

S kým chcete nakupovat? To by mohla být klíčová otázka... Pokud váš partner (jako mnozí jiní) nenávidí obchody a snaží se z nich co nejdříve utéct, nemusí být pro Black Friday tou nejlepší volbou. Myslete na své přátele nebo rodinné příslušníky, kteří by mohli zlepšit váš styl a techniku ​​nakupování. Představte si jejich reakce při důležitém rozhodnutí a vyberte si tu nejlepší spřízněnou duši pro speciální příležitost.

Zkontrolujte si limity na platebních kartách

Nemusíte mít plné kapsy peněz, abyste měli jistotu, že váš Black Friday bude bez problémů s penězi. Je rozumné zkontrolovat si limit na debetní/kreditní kartě a také to, kolik hotovosti můžete denně nebo týdně vybrat. Všechno si můžete naplánovat předem a ujistit se, že tento výjimečný den neovlivní problémy s penězi.

Odměňte se odpočinkem

Foto: Foreo.cz

Nezapomeňte se odměnit a relaxovat po náročném dni! Zejména vaše nohy zažily maratónský výkon a zaslouží si alespoň malou masáž. Jelikož i vaše mysl bude během dne pracovat na plný výkon, bylo by skvělé připravit se na relaxační část předem. Je také možné nechat děti spát mimo domov a připravit koupelnu na váš příchod z lovu. Představte si své milované FOREO UFO 2 s vaší oblíbenou maskou, jak na vás čeká u vaně s voňavými ručníky a novou knihou.

FOREO představí svoji lákavou nabídku Black Friday na notino.cz, foreo.com a u dalších místních retailerů.

Popup se zavře za 8s