E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Společnost Lenovo spouští novou kampaň na produktovou řadu YOGA

06. září 2021

Společnost Lenovo představila novou kampaň zaměřenou na prémiové produkty z řady Lenovo YOGA, které budou nově propagovat i ambasadoři s cílem ukázat flexibilitu a širokou možnost využití notebooků.

Foto: Lenovo

Dříve se pojem Yoga asocioval hlavně se slovem konvertibilní, kdy bylo možné displej otočit o 360° a poté držet přístroj jako knihu, či mít jako tablet. Lenovo YOGA se nyní profiluje jako prémiová značka, jak je již znát z modelů Lenovo Yoga 9 s koženým povrchem, nebo Lenovo Yoga Slim 7, která je také v ikonické barvě orchid. Nová kampaň společnosti Lenovo si klade za cíl zdůraznit, že se Yoga řadí právě do prémiového prostředí. Nově sem teď míří také tablety, a to konkrétně modely LenovoYoga Tab 11 a Lenovo Yoga Tab 13, které jsou vybaveny stojánky a možnost jejich použití je tak ještě širší. Oba tyto tablety podporují stylus a mají 2K displej. Yoga tab 13 má navíc možnost připojení přes micro HDMI, a tak je možné ji využít i jako externí monitor.

Lenovo YOGA kampaň byla oficiálně zahájena 26. srpna akcí, která se konala na Rašínově nábřeží a nesla název Lenovo late summer party. Společnost Lenovo zde představila své nové ambasadory, kterými se stala módní influencerka Jana Janatá @lovefashionjana, umělec Josef Rataj @ratajart, tatérka Týna Nezbeda @tynanezbeda, stylista a kuchař Pavel Berky @berkyoficial a zpěvák Milan Peroutka @milanperoutka. Jedná se o první větší spolupráci s influencery se zaměřením na segment Lenovo YOGA.

Notebook Lenovo potetovaný Týnou Nezbedou.Foto: Lenovo

Kampaň poběží skrze sociální média, digitální marketing, venkovní reklamu a na starost ji má Kateřina Bryndová, která se k marketingovému týmu Lenovo přidala v květnu.

Na akci byly vystaveny kromě tabletů také notebooky Lenovo Yoga 9, Lenovo Yoga Slim 7 nebo Lenovo Duet 7. Mezi produkty bylo možné vidět i první potetovaný notebook Týnou Nezbedou a první posprejovaný notebook Josefem Ratajem.

Foto: Lenovo

Tip: Elegantní Lenovo Yoga Tab 13 pro zábavu i pracovní nasazení

Postavit, zavěsit nebo naklonit? Užívejte si sledování filmů, videí nebo jen brouzdání na internetu v pozici, která vám vyhovuje nejvíce, pomocí vestavěného stojanu z nerezové oceli na zádech tabletu. Uživatelskému zážitku napomůže i kvalitní 2K obraz s čistým zvukem ze čtyř reproduktorů JBL®. Lenovo Yoga Tab 13 je tenký a stylový, stačí si ho přibalit do kabelky nebo do batohu a můžete vyrazit na cesty. Pokud však budete potřebovat pracovat pohodlně odkudkoliv, Lenovo Yoga Tab 13 je kompatibilní s Lenovo Precision Pen 2. Navíc disponuje portem micro HDMI, díky čemuž můžete tablet použít jako druhý monitor. Tablet je vhodný pro celou rodinu, a pokud dojde na hraní her, lze k tabletu připojit externí ovladač a spustit i nejnáročnější hry.

Popup se zavře za 8s