E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Na jarní procházky stylově. Zažeňte depresi i nudu v šatníku

10. leden 2022

Taky se nemůžete dočkat až na jaře vyrazíte na pořádnou slunečnou procházku? Nenechte se zmást lákavými paprsky a nepodceňte správné oblečení. Máme několik tipů.

Foto: Pexels.com

Procházka v přírodě, nebo klidně i po městě, prospěje vašemu zdraví, a to jak fyzickému, tak i psychickému. Nejlepší je vyrazit ven, když svítí sluníčko, protože teplé žluté světlo umí s depresí zatočit doslova jako mávnutím kouzelného proutku.

Sluníčko ale umí být zrádné. Když svítí, zdá se nám, že je teplo. Nejen za oknem bytu, ale i když vyjdeme ven, protože už v únoru je poznat, že paprsky nabírají na síle. Jenže stačí, aby přišel mrak a fouknul vítr a zima o sobě ještě nechává znát.

Na depresi to chce barvy nebo Tommy Hilfiger bundu.

Ideálním parťákem do jarní přírody bude třeba Tommy Hilfiger bunda dámská. Nejen, že máte díky renomované značce záruku kvality, ale díky módním střihům budete taky nesmírně in. Dobrou náladu vám pak dodají třeba kousky v energické červené barvě. Na jaro doporučujeme tzv. přechodové modely, které zahřejí, ale na slunci se v nich nebudete pařit jako v zimním kabátě. Kdyby vám ale přece jen bylo horko, zaručeně vás schladí Amica lednice nebo třeba láhev vína či minerální vody. Amica lednice s podléhají těm nejpřísnějším kriteriím a vaše potraviny zůstanou vždy čerstvé.

Hodláte na procházku vytáhnout i přítele? Paráda! Určitě mu to taky prospěje. I jeho šatník si ale zaslouží jarní osvěžení, ačkoliv pánové ocení většinou decentnější barevné kombinace. V přírodě ani ve městě neurazí nikoho stylové Ragwear bundy. Kromě moderních, ale nenápadných barevných kombinací zaujmou Ragwear bundy také tím, že jsou kompletně veganské – při jejich výrobě nebyly použity žádné živočišné produkty.

Popup se zavře za 8s