E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

HalfPrice otevřel a spustil honbu za pokladem

25. říjen 2021
23 627

V pražské Galerii Harfa se poslední zářijový den otevřela první prodejna HalfPrice v Čechách. Každý den se tu milovníci nakupování snaží ulovit ten nejlepší značkový kousek za skvělou cenu.

Foto: Half Price

HalfPrice funguje v prodejním konceptu off-price a přinesl k nám něco, co tu chybělo. Je to jiný obchod, než na které jste u nás zvyklí. Nic nevyrábí, nešije ani nenavrhuje, a přesto má obrovskou nabídku značkových fashion kousků, které jsou kvalitní, a navíc za více než dobrou cenu. „Nabídku v našich obchodech vytváříme z toho, co najdeme v portfoliu známých světových značek. Hledáme kvalitní, značkové věci v souladu s trendy. U nás najdete doslova vše od módy, bytových doplňků a hraček,“ vysvětluje Joanna Czyżewska, která v pražské Galerii Harfa otvírala první prodejnu HalfPrice v Čechách. 

Co je to honba za pokladem?

Na obrovské ploše prodejny je vše přehledně rozděleno do sekcí. Stojany jsou viditelně označeny, takže vidíte, kde najdete bundy, svetry, mikiny, kalhoty, obuv, dětské hračky atd. Tady na vás nehledí perfektně naaranžované figuríny v do detailu sladěném outfitu. Pokud toužíte po nové bundě, najdete si stojany s bundami, svoji velikost a jednu po druhé si projdete. Někde tam se ukrývá poklad, který už čeká, až jej ulovíte. Můžete mít na výběr z 50 nebo taky 100 druhů. Záleží, jaké budete mít zrovna ten den štěstí.

Nové zboží přichází na prodejnu každý den, často jen v jediném kusu nebo omezeném počtu a velikostech. Pokud se vám podaří pomyslný poklad najít, tak dlouho neváhejte. Jestli jej nekoupíte, zítra už tam být nemusí. A pokud se neprodá, může být druhý den ještě levnější, ale kdo by to chtěl riskovat?

Ekologie a udržitelnost

Ve světě se každý den vyprodukuje ohromné množství věcí. HalfPrice k tomu nepřispívá, ale naopak hledá nadprodukované zboží, aby se prodalo a nepřišlo vniveč. Nákupčí HalfPrice procházejí katalogy a nabídky známých obchodů a hledají věci, které by zákazníky zajímaly. Vše, co uvidíte v obchodě, bude prodáno. Pokud se neprodá jeden den, přecení se, dokud se nenajde někdo, pro koho bude zrovna tento kousek „pokladem“. 

www.halfprice.eu

IG @halfprice_cz

FB HalfPrice CZ

Článek je propagace společnosti HalfPrice.

Popup se zavře za 8s