E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Levi’s® chce tyto Vánoce obdarovávat smysluplně

19. prosinec 2022
20 118

Promyšlenější přístup k jednomu z nejtradičnějších svátků v roce, který je sice hodně spojený s dárky, ale není jen o nich. To je Levi’s® myšlenka pro letošní Vánoce, které se kvapem blíží a pro které si Levi’s® připravil vánoční kampaň Give Better 2022.

Foto: Zdroj: Levi’s®

Základním kamenem celé myšlenky je, že i dárky mohou mít nízký dopad na životní prostředí, a přitom vyvolat opravdu hodně radosti. Ideální je správný mix vyššího smyslu a hřejivosti, pro Vánoce to nejlepší!

Foto: Levi’s®

Give Better je založeno na tom, že darujete nadčasový styl, který nevyjde příští sezónu z kurzu. Právě dárek, který nepodléhá trendům, je nejlepším způsobem, jak nosit dárek roky. Jde o součást Levi’s® filozofie Buy Better, Wear Longer. Díky ikonickým Levi’s® 501® toho lze docílit velmi snadno. Zatímco denimové střihy se mohou měnit s každým rokem, originální Levi’s® 501® si drží první místo na příčkách nejstylovějších kusů oblečení, a to už od svého vzniku v roce 1873. Do dnešního dne nevyšly z módy.

Právě Levi’s® 501® džíny jsou ve všech svých podobách jstředobodem kampaně Give Better. Všechny Levi’s® 501® pro muže a ženy včetně řady 501® v devadesátkovém střihu pro ženy jsou vyrobeny ze směsi konopí a bavlny, tzv. Cottonized Hemp, která je šetrnější k životnímu prostředí. 501® tak kombinují propracovaný střih a denim v nejvyšší kvalitě s příměsí konopného vlákna, čímž se stávají doslova nadčasové v každém smyslu tohoto slova.

Foto: Levi’s®

Další částí Give Better je důraz na kvalitní součástí šatníku, bez kterých se neobejde žádný styling. Tyto módní essentials mohou sloužit také jako dlouholetá součást osobního stylu, a přitom nevyjdou nikdy z módy. Jejich kvalita zajistí dlouhověkost, nebo mohou dokonce zrát s časem. Co je lepším dárkem než něco, co víte, že bude vás milovaný a milovaná nosit roky a s láskou.

O značce Levi’s®  

Značka Levi’s® vystihuje klasický americký styl s typickou nenuceností. Od svého založení v roce 1873 jsou Levi’s džíny jedním z nejvíce charakteristických kusů oděvu na celém světě, která vychází ze zkušenosti a věrnosti celých generací. Do dnešních dní se portfolio značky Levi’s® neustále rozrůstá, díky neúnavné touze objevovat nové inovace a být vůdčí silou v módním průmyslu. Naše přední škála oblečení z džínoviny a doplňků je k mání ve více než 110 zemí světa, která umožňuje obrovskému množství lidí vyjádřit svůj osobní styl skrze naše oblečení. pro více informací o značce Levi’s®, produktech a obchodech prosím navštivte stránku www.levi.com  

Popup se zavře za 8s