E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Milujte slunce, ale respektujte svou pokožku

14. červen 2022

Představujeme mléko na opalování se 100% minerálními filtry pro UVA a UVB ochranu, a to bez chemických filtrů a parabenů. Seznamte se: Mineral Sun Milk s SPF 30 od kultovní havajské značky Hawaiian Tropic.

Foto: Zdroj: Hawaiian Tropic

O tom, že nastává doba, kdy je potřeba se důsledně chránit před slunečními paprsky, netřeba polemizovat. Lehce opálená pleť k létu prostě patří, cítíme se tak více spokojené a sexy. Ale „všeho s mírou“ platí u opalování dvojnásob.

Spolu s perfektní ochranou včetně dlouhotrvající hydratace vám nabídne omamnou vůni kokosu a tropického ovoce.

Hawaiian Tropic Sun Milk je lehké a výborně roztíratelné minerální mléko s jedinečným složením pro ochranu a péči o vaši pokožku při slunění.  Je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť. Spolu s perfektní ochranou včetně dlouhotrvající hydratace vám nabídne omamnou vůni kokosu a tropického ovoce. Skvělé je i to, že nezanechává bílý film, jak tomu u některých produktů s minerálními filtry bývá.  

Jsou v něm zastoupeny rostlinné složky inspirované Havajskými ostrovy, jako je guava, plumérie, mučenka, mango a papája, a poskytují tak pokožce šetrnou opalovací péči, které můžete zcela důvěřovat.

Jak funguje minerální opalovací mléko?

Na rozdíl od chemických opalováků, které se vstřebávají do pokožky (a proto se musí nanášet zhruba 20 minut před opalováním), minerální opalovací přípravek okamžitě po aplikaci na pokožce vytvoří štít, který působí jako bariéra proti UVA i UVB záření. Jde o princip jakéhosi zrcadla, které odráží paprsky. Funguje tedy pouze na povrchu pokožky a je zcela bezpečné.

Foto: Hawaiian Tropic

Přesto přistupujte k opalování zodpovědně – opalovací přípravky nanášejte během dne opakovaně a vyhýbejte se přímému slunci mezi 11 a 15 hodinou. Dostatečně pijte a používejte ochranné pomůcky jako třeba stylový klobouk a sluneční brýle.

Poznejte 4 havajské zásady Hawaiian Tropic:

MALAMA - péče

Vytváříme produkty, které vyživují a chrání vaši pokožku, povzbuzují vaše smysly a dodávají vám pocit klidu a pohody.

KULEANA – zodpovědnost

Lidé, zvířata a planeta je základ všeho, na co při vývoji produktů myslíme. Naše produkty jsou certifikovány PETA jako Cruelty-Free a jsou také reef friendly, tedy neobsahují oxybenzon ani oktinoxát.

LOKAHI - harmonie

V každém jednotlivém výrobku najdete to nejlepší z Havaje. Ingredience a ikonická tropická vůně –směs výtažků z papáji, guavy, manga, plumérie a mučenky – vytváří víc než jen opalovací krém.

´OHANA – komunita

Vzájemná lidská soudržnost je hodnota, kterou vyznáváme. Naše důvěryhodné výrobky pro péči o pokožku na slunci vás zvou, abyste tento životní styl přijali také. Radujte se ze života a šiřte okamžiky spojení se svými blízkými.

Více o značce: https://www.hawaiiantropic.com/

Popup se zavře za 8s