E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Pravájá – rostlinná alchymie v péči o pleť

09. květen 2022

Nenadarmo se olejům říká tekuté zlato. Jsou to rostlinné elixíry používané od dávnověků, které mají blahodárné účinky na naši pleť. Udržují ji hebkou a mladistvou. Každá kapka se u nás nese v duchu dokonalého rituálu, na kterých stojí filozofie celé značky.

Foto: Pravájá.cz

Pravájá je na trhu už od roku 2015. Vznikla z lásky a úcty ke kvalitním botanickým surovinám s touhou vytvořit v Česku přírodní pleťovou péči, která je luxusní, teplá, zemitá, inspirována ženskostí a divokou přírodou. Naším posláním je proměnit akt péče o pleť v prožitek, v němž se snoubí posvátnost vlastního doteku se silou rostlinných olejů a bylin.

Každá kapička naší bio kosmetiky se vyrábí ručně s láskou v naší pražské laboratoři, která je svým způsobem spíše alchymistickou dílnou, ve které voňavé esence míchá sama zakladatelka Zdenka se svým malým týmem.

Náš tým je jako malý ženský kruh. Každá jsme trochu jiná, osobitá, s odlišnými dary a povahovými vlastnostmi – jsou mezi námi tvůrkyně i organizátorky, mistryně slov i čísel. Skvěle se doplňujeme a pomáháme růst jak jedna druhé, tak týmu jako celku.

Foto: Pravájá.cz

Osobitost vnímáme i v přístupu k péči o pleť. Jsme přesvědčené, že každá pokožka potřebuje něco trochu jiného. Naše pleť se mění s ročním obdobím, zdravotním stavem či zkrátka jen s momentálním pocitem a náladou. Proto vnímáme produkty Pravájá v jistém smyslu alchymisticky – namíchat si přesně na míru to, co moje tvář zrovna potřebuje.

Pokud cítíme, že by naše pleť ocenila více hydratace, přidáme o pár kapek více krémové složky. Jestliže toužíme po hlubší výživě, přidáme pár kapek olejového séra. Právě tento intuitivní přístup k péči o pleť je tím skutečným luxusem a svobodou, které vedou ke spokojené pleti.

Snažíme se ženy vést k holistické péči, protože ta opravdová krása je záležitostí mnoha drobných aspektů a začíná uvnitř.

Věříme, že každý náš balíček, který zákaznice otevře, má být malým svátkem. Od našich dárkových květovaných krabiček, přes ručně psané vzkazy, až po samotný produkt zabalený do hedvábného papíru, už v tento moment začíná voňavý rituál, který ženu ukotvuje v přítomném okamžiku a propojuje se sebou samotnou.

Přírodní kosmetika může být více než jen našlehané máslo. A stejně tak péče o pleť je více než jen produkt. Snažíme se ženy vést k holistické péči, protože ta opravdová krása je záležitostí mnoha drobných aspektů a začíná uvnitř. Sebelepší olejové sérum nenahradí správnou životosprávu a duševní pohodu, ale pomocí rituálů péče o pleť v sobě dokážeme objevit dostatek úcty k sobě samotné a posunout drobné akty sebelásky i do širších rovin.

I proto je naše prodejna ve Valentinské v Praze jakousi oázou klidu. Místem ztišení, odpočinku a voňavé ženskosti, kam se naše zákaznice rády vrací. V rámci našich kurzů a služeb ženy učíme, jak o svou pleť pečovat. Nebo jen na chvíli opečujeme my je. Nechte se hýčkat také.

Více najdete na www.pravaja.cz

Popup se zavře za 8s