E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Povyšte i ten nejjednodušší účes na luxusní hairstyling

26. prosinec 2022

Svátky jsou dokonalou záminkou, abychom se rozloučili s našimi rozcuchanými drdoly a culíky kvůli něčemu slavnostnějšímu. Blíží se období večírků, a proto je potřeba sáhnout po výraznějších účesech.

Foto: Zdroj: L´Oréal SteamPod

Žehlení vlasů? Jejich navlnění nebo natočení? Možnosti jsou neomezené.

SteamPod 4 od L’Oréal Professionnel je nejnovější generací multifunkční profesionální žehličky na vlasy. Díky síle páry a novým technickým specifikacím umožňuje narovnat, navlnit nebo natočit všechny typy vlasů až 3krát rychleji* a až s o 95 % nižším rizikem lámání vlasů**. Balení SteamPod 4 je navrženo tak, aby bylo ještě udržitelnější, je lehčí, neobsahuje plasty a ochranné pouzdro je vyrobeno ze společensky odpovědných zdrojů.

„Výkonnost žehličky SteamPod 4 se odvíjí od tří hlavních faktorů: prvním z nich je pára, ale neméně důležité pro celkové výsledky jsou žehlicí destičky a hřebínky. V procesu patentovaném firmou L’Oréal Professionnel jsou vlasy nejprve v kontaktu s hřebínkem, poté s párou, a nakonec s destičkami. Tím je dosaženo nejlepších výsledků, ať už se jedná o vlasy kudrnaté, vlnité, či rovné.“ MARINE BOUAZIZ, Výzkum a inovace, Laboratoře L’Oréal SteamPod.

Více než pouhé před a po. SteamPod 4 nabízí neomezené účesy pro všechny typy vlasů a tolik výsledků, kolik si jen umíte představit.

Foto: L’Oréal SteamPod

Nadcházející sezóna 2022/2023 bude dle mého názoru v duchu elegance, jednoduchosti a o uvolněné atmosféře. Jak by také ne, zasloužíme si to po těch několika měsících, kdy se smělo tak málo 🙂. Proto nejen pánové, ale i dámy by měly oslnit vhodnými šaty, ale také účesem, který bude dokonalý, jedinečný a zároveň doplní celkový “večírkový look“. Jak je známo, dovolte mi použít otřepanou frázi, “v jednoduchosti je krása“ , tak to tu platí stotisíckrát. Lehké vzdušné vlny, vlnky, či hladký účes můžete doplnit vhodnou přízdobou a vyrazit.“ Jonáš Šulc, salon MartinaHairstylist.

Hair contact before eye contact

Foto: L’Oréal SteamPod, Michaela Čomajová

„Buďte extra. Zazařte. Není vhodnější doba než tato předvánoční, plná večírků, flitrů, lesku a noblesy. Místo komplikovaných doplňků oblečení vsaďte tuto sezónu na výrazné doplňky do vlasů. Perličky, štras, sponky – spousty sponek – či mašle. Díky správně zvolenému vlasovému doplňku povýšíte i ten nejjednodušší účes na luxusní hairstyling, který bude okouzlující a efektní. Pokud si sami na to netroufnete, zarezervujte si vaše salonní rendez-vous již nyní.“ Michaela Čomajová, ambasadorka L'Oréal Professionnel, Salon Michelle

Účes stvořený pro slavnostní příležitost

Foto: L’Oréal SteamPod, Světlana Bittmann

„Na fotografii je velmi oblíbená verze slavnostního účesu mých klientek. Možná si pro radost budete chtít zkusit udělat vlastní variantu.

První tip se týká výšky posazení culíku. Lícní kost vám napoví – jste originál, stejně jako váš obličej a každá z vás ho bude mít na trochu jiném místě. Udělejte si na něm pomyslnou čáru od lícní kosti až nahoru k temeni vlasů – tam bude středobod vašeho culíku. Díky tomu získá váš účes harmonii a obličej i lehký lifting.

Druhý tip se týká délky culíku. Zdá se vám, že když si uděláte culík, najednou jsou vlasy kratší? Je to tak, ale není to problém. Zkuste postě udělat ne jeden, ale rovnou dva culíky! Přímo pod sebou a voilá! Máte jeden dlouhý culík!

Třetí tip – nebojte se použít styling. Je to váš nejlepší přítel. Osobně doporučuji pudr Tecni.Art Super Dust pro objem a lak na vlasy Tecni.Art Air Fix Pure od L’Oréal Professionnel. Užitečná je kombinace kvalitního stylingu a stylera, například parní žehličky SteamPod 4, díky které můžete vlasy buď natočit, jemně navlnit, nebo vyžehlit do hladka.“ Světlana Bittmann, @lana.bi_hair

Jednoduché, rychlé ale s WOW efektem

Foto: L’Oréal SteamPod, Salon Nazeli

Základem tohoto jednoduchého ale krásného looku jsou dokonale vyžehlené vlasy. Díky parní technologii a hřebínku žehličky SteamPod jsou vlasy navíc krásně lesklé.

Po vyžehlení vám už stačí pouze vzít boční pramen vlasů a připnout ho hezkou sponkou nebo jinou ozdobou, která celý účes krásně doplní. O výsledný look se postarala kadeřnice Mariana ze Salonu Nazeli v Praze.

 *Instrumentální test, SteamPod 4 ve srovnání se SteamPod 4 bez páry a hřebínku. Testováno na vlasech typu V (kudrnaté vlasy).

**Lámavost vlasů měřena po opakovaném pročesávání zesvětlených vlasů typu V (kudrnaté vlasy) po 15 tazích SteamPod 4, ve srovnání se SteamPod 4 bez páry a hřebínku.

Popup se zavře za 8s