E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Načerpejte energii v Tyrolsku – slunce tam svítí (skoro) pořád!

14. listopad 2022

Hřejivé sluneční paprsky, které příjemně šimrají na tváři, pohodlné lehátko, zasněžené vrcholky na dohled, k tomu lahodný drink a pohodová hudba: milovníci lyžování už se nemohou dočkat svého nejoblíbenějšího ročního období, až budou kroužit obloučky na perfektně upravených sjezdovkách a poté načerpají síly na panoramatických terasách horských chat. Zde jsou naše tipy.

Foto: Zdroj: Tirol Werbung/Jarisch Manfred

Hohe Mut Alm, Obergurgl

Foto: Ötztal, Sölden, Hochgurgl_Tirol Werbung_Moore Case

Gurgl, lyžařská oblast na samém konci Ötztalu, je tajným tipem pro všechny milovníky zimy: široké sjezdovky, nádherné panoramatické výhledy na ötztalské hory a fascinující architektura lyžařských chat. Po celém dni stráveném na sjezdovce není nic lepšího než se v Hohe Mut Alm uvelebit do pohodlného lehátka a vychutnávat si sluneční paprsky.

ice Q v Söldenu

Myslíte, že měl Daniel Craig během natáčení bondovky SPECTRE čas si trochu odpočinout na této stylové sluneční terase? Pokud jste v Söldenu, byl by hřích se tu nezastavit. Uvidíte odsud dokonce až na sjezdovky v Gurglu!

Kristallhütte v lyžařském středisku Hochzillertal

Foto: Sölden, IceQ_Tirol Werbung_Schreyer David_Sölden

Tato horská chata je skutečnou atrakcí ski areálu Hochzillertal. Prosklená fasáda, dechberoucí výhled, kulinářské speciality a pohodlná lehátka na terase dělají z Kristallhütte jednu z nejúžasnějších chat v celém údolí!

Verwallstube, St. Anton

Verwallstube v nadmořské výšce 2 085 metrů je jednou z nejvýše položených gurmánských restaurací v Evropě. Sluní se tu dokonce i monacká princezna Caroline, když je na dovolené v největším rakouském lyžařském středisku St. Anton am Arlberg. A není divu: tato restaurace se pyšní božským výhledem a ještě lepší rybí polévkou šéfkuchaře Matthiase Weinhubera.

Foto: Sölden, IceQ_Tirol Werbung_Schreyer David_Sölden

Videralp v Ischglu

V Ischglu je všechno o něco větší a vyšší: hory, lyžařský areál i většina horských chat. Náš tip: horská restaurace Videralp. Uvnitř je spíše malá a útulná, ale venku na vás čeká dostatek laviček a lehátek, která lákají k ideálnímu zakončení krásného dne na svahu v jednom z nejlepších lyžařských středisek Alp.

Více informací na www.tyrolsko.cz

Popup se zavře za 8s