🎁 Vánoce s Heroine: Darujte nezávislost! Vyberte to pravé předplatné z naší nabídky.

Moje Heroine 2025

„Dej si ještě rohlíček. A proč tolik žereš?“ Ridina Ahmedová o zostouzení, dietách a terapii hlasem

Tělo

Generační vzory fungují a nemusíme dělat všechno. Nejen to nás letos naučila konference Svět podle Heroine

Svět podle Heroine

Lekce feminismu, sebevědomí a zábavy. Konference Svět podle Heroine připomněla, že hrdinky jsou všude kolem nás

Konference

Neslyšící ženy čelí dvojnásobným bariérám. Až v posledních letech se učí na sebe být hrdé, říká Pavlína Spilková

Moje Heroine

Vím, že zadarmo nic nedostanu, říká Zdislava Pokorná. Reportérka, která odhalila Turka, si strach nepouští k tělu

Moje Heroine 2025

Proč nám každý podvečer vybouchne mozek? Mrchy z pekel napsaly knihu o tom, že přetížení není naše chyba

Kniha

„Ticho toho nikdy moc nezměnilo.“ Matka vážně nemocné dcery bojuje za méně traumatizující lékařskou péči

Moje Heroine

„Nemáme čas, musíme žít.“ Valerie Tkadlčíková bojuje za svou nemocnou dceru i lepší zdravotnictví pro všechny

Život s nemocí

Kdo bude držet svět pohromadě, než se bouře přeženou? Hrdinky, které mají možnost říct si o pomoc

Moje Heroine

Proč někdy řveme na děti? Reagujeme na peklo, které nikdo jiný nevidí, říkají autorky podcastu

Mental overload
Popup se zavře za 8s