✨ Proč máme pocit, že jako ženy musíme hrdě unést úplně všechno? Kupte si nové číslo Heroine!

Moje Heroine 2025

Tělo

„Dej si ještě rohlíček. A proč tolik žereš?“ Ridina Ahmedová o zostouzení, dietách a terapii hlasem

Svět podle Heroine

Generační vzory fungují a nemusíme dělat všechno. Nejen to nás letos naučila konference Svět podle Heroine

Konference

Lekce feminismu, sebevědomí a zábavy. Konference Svět podle Heroine připomněla, že hrdinky jsou všude kolem nás

Moje Heroine

Neslyšící ženy čelí dvojnásobným bariérám. Až v posledních letech se učí na sebe být hrdé, říká Pavlína Spilková

Moje Heroine 2025

Vím, že zadarmo nic nedostanu, říká Zdislava Pokorná. Reportérka, která odhalila Turka, si strach nepouští k tělu

Kniha

Proč nám každý podvečer vybouchne mozek? Mrchy z pekel napsaly knihu o tom, že přetížení není naše chyba

Moje Heroine

„Ticho toho nikdy moc nezměnilo.“ Matka vážně nemocné dcery bojuje za méně traumatizující lékařskou péči

Život s nemocí

„Nemáme čas, musíme žít.“ Valerie Tkadlčíková bojuje za svou nemocnou dceru i lepší zdravotnictví pro všechny

Moje Heroine

Kdo bude držet svět pohromadě, než se bouře přeženou? Hrdinky, které mají možnost říct si o pomoc

Mental overload

Proč někdy řveme na děti? Reagujeme na peklo, které nikdo jiný nevidí, říkají autorky podcastu

Popup se zavře za 8s