E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Móda do kanceláře – co nosit, abyste vypadali profesionálně?

20. červen 2022

Styl do práce nemusí být nudný! Stačí si osvojit pár univerzálních pravidel, která vám umožní připravit sestavy, které budou nejen módní a pohodlné, ale navíc budete vypadat profesionálně. Co nosit, abyste profesionálně vypadali?

Foto: Zdroj: Answear.cz

Dress code v práci

Dress code platný v práci má velký význam a úzce souvisí s image, kterou chce daná firma budovat. Hodně také záleží na poloze samotné. Pokud jste v kontaktu s klientem nebo zastáváte vysokou pozici ve společnosti, je váš outfit také vaší přehlídkou. Hodně také záleží na pracovním prostředí. Jiné požadavky by měl splňovat správný outfit pro práci v kanceláři, jiné, když jste kreativní zaměstnanec reklamní agentury, kde je přístup trochu volnější. Jak se oblékat do práce, záleží především na vaší profesi a místě, kde pracujete. Vždy byste však měli vypadat upraveně a především profesionálně. Pracovní oděv by měl být také pohodlný, vždyť je to i vaše pohodlí, které určuje sebevědomí a efektivitu při vykonávaných úkonech. Kolekce oblíbených firem jako je Hugo naštěstí obsahují kolekce, které módním způsobem kombinují eleganci s pohodlím a zároveň poskytují široký výběr módního stylingu do práce.

Styling pro práci v kanceláři by měl být elegantní a působit profesionálně.

Jak se oblékat do práce - outfity do kanceláře

Kancelářská práce nemusí vždy znamenat kontakt s klientem. Kancelář je však profesionální pracovní prostředí, které od svých zaměstnanců často vyžaduje specifický dress code. Styling pro práci v kanceláři by měl být elegantní a působit profesionálně. Velmi oblíbený je jak klasický, tak chytrý styl umožňující trochu větší rozmanitost. Existují také univerzální pravidla, která zajistí, že váš kancelářský outfit bude vždy trefný a vyhnete se ranním dilematům souvisejícím s tím, co si vzít na sebe. Vsaďte na outfity od Desigual https://answear.cz/m/desigual či jiné módní značky.

Kancelářský pracovní oděv by měl být v tlumených a nerušivých barvách. Tmavé barvy sukním a kalhotám budou slušet, protože vypadají nejen elegantně, ale i opticky zeštíhlují postavu. Tmavé sako se bude dobře hodit ke světlé košili. Mezi nejoblíbenější kancelářské barvy patří nadčasová černá, ale také námořnická modrá, tmavě hnědá, lahvově zelená a všechny odstíny šedé. Tmavé prvky soupravy se vyplatí rozzářit bílou, béžovou, modrou a dalšími pastelovými barvami. Díky těmto barvám budete vypadat elegantně a zároveň tvoří dobrý základ pro doplňky v trochu živějších barvách.

Foto: Answear.cz

Elegantní outfit do práce

Klasickou volbou je samozřejmě sukně. Nejoblíbenější jsou tužkové styly, které mají správnou délku a zároveň krásně zdůrazňují ženskou postavu. Dobře působí i trapézové midi sukně nebo jakýkoliv maxi střih, který se v kombinaci se sakem či sakem stanou o něco formálnějšími. Dobrou volbou budou i šaty. Jedná se o efektivní a pohodlné řešení, protože jednodílná sada nevyžaduje žádné speciální plánování s čím ji kombinovat. Sladěné styly s dlouhým nebo krátkým rukávem budou jistě dobře fungovat v kanceláři. Rozhodně se však vyhněte odhaleným ramenům a příliš krátké délce, aby působila atraktivně, ale ne vyzývavě. Každý kdo viděl Lacoste na answear, potvrdí, že se jedná o dokonalou kolekci outfitů do práce. Pro ženy, které si cení pohodlí, budou kalhoty jistě dobrou volbou.

Popup se zavře za 8s