E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

BOD G – víme, jak na něj! A mají ho i muži...

25. červenec 2022
28 647

Proč je to tak často řešený bod? Kde BOD G je a co s ním, až ho najdete? A jak s ním souvisí ženská ejakulace a proč ho některá z žen snáze najde až po třicítce? Mnoho otázek a my na ně máme odpovědi.

Foto: Zdroj: Dainis Graveris on Unsplash

V angličtině je BOD G nazýván G-spot. Pojmenován je podle jeho objevitele, německého gynekologa Ernesta Gräfenberga. V roce 1950 vyšel první článek, ve kterém byl právě tento BOD G popsán. Jde o houbovitou tkáň o velikosti zhruba 1 centimetru. Na dotek je drsnější, díky tomu ho také poznáte. Navíc je BOD G topořivý, takže při naplnění krví se zvětší, a to vám taktéž napoví, že jste na správném místě.

Jde o shluk nervových tkání, který se nachází u močové trubice na přední straně pochvy za stydkou kostí cca 4–5 cm od poševního vchodu.

Foto: Wikipedia.org

Teď už nezbývá nic jiného, než se vydat na důkladné průzkumy mezi stydkou kostí a krčkem dělohy. Když je žena vzrušená, najdete BOD G lépe, protože se prokrví. Nejlépe bod G najdete pomocí prostředníčku, který zasunete do vaginy, co nejvíce to půjde. Až budete uvnitř, ohněte prst směrem nahoru a pak lehce a pomalu vysouvejte prst ven, dokud nenarazíte právě na ono drsnější místečko. Máte ho? Gratulujeme! Můžete si začít hrát a pozorovat reakce partnerky. Nejlépe funguje poklepávání a tlačení. Dalším způsobem, jak najít to správné místečko jsou vibrátory uzpůsobené díky speciálnímu zakřivení přímo na BOD G.

Foto: Sexshop.cz

Nenalezli jste BOD G? Nenechte se odradit.

Mnoho žen jej objeví až po třicítce. V tomto věku totiž vlivem hormonů začnou slábnout stěny pochvy, a tak se BOD G najde snáze. Díky tomu zažije mnoho žen po třicítce i první orgasmus a výjimkou není ani ženská ejakulace, která souvisí právě s drážděním BODU G.

Už i právě zmiňovaný lékař, podle kterého je BOD G nazván, popsal tuto oblast jako velmi důležitou pro ženské sexuální uspokojení. Tvrdil, což se pak i potvrdilo, že bude-li tento bod během sexu bezprostředně drážděn prsty, penisem, či jiným předmětem zasunutým do vaginy, mnoho žen dosáhne orgasmu, který může být doprovázen i ženskou ejakulací. Ženská ejakulace není moč, jedná se o výměšek žlázy, která je podobná mužské prostatě.

BOD G mají i muži!

Ano, je to tak. Naleznete ho jednoduše. Buď na hrázi (mezi análním otvorem a varlaty muže), anebo přímo uvnitř análního otvoru. Mnoho mužů si nenechá na svá „zadní vrátka“ sáhnout. Avšak ti, co to zkusí, objeví zcela nový prožitek a sílu orgasmu. Hráz je totiž část těla plná nervů a tím pádem opravdu velmi citlivá na dotek. Masáž hráze lze praktikovat snadno i během orálního sexu, což mnoho mužů ocení, zvláště při prvním pokusu. Je to nenásilné, příjemné a může se kdykoli přestat. Mnoho mužů dosáhne orgasmu už jen díky samotnému dráždění prostaty, aniž by se u toho partnerka dotkla jejich penisu. Nezapomeňte vždy na dostatečnou lubrikaci. Na pomoc můžete přizvat opět nějaké pomůcky přímo na prostatu určené. Začít můžete s malými análními kolíky, které pomohou uvolnit anální svaly. Nicméně ty pravé prožitky se dostaví při použití vibrátorů na prostatu.

Pevně věříme, že vám tento článek pomůže s hledáním a vy sama a případně i váš partner zažijete dosud nepoznané.

Zaujal vás článek a chtěli byste zkusit pomůcky na BOD G? Diskrétně prozkoumat můžete například e-shop www.sexshop.cz. A s kódem HEROINE15 získáte slevu 15 % na váš nákup.

Popup se zavře za 8s