E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

„Neber si toho tolik!“ Pojď na procházku!

08. červen 2020

Zve vás David Vávra, slavný muž mnoha řemesel, přesto žádná nafoukaná celebrita. Výše uvedený citát pronesl jako poučení z období, kdy mu na následky boreliózy ochrnuly ruce a on mohl hýbat pouze prsty.

Foto: David Vávra. Autor Karel Šanda

Zažít Braník jinak

Zažijte atmosféru jako v populárním televizním pořadu Šumná města na vlastní kůži. David Vávra vás osobně provede po svých oblíbených místech v Braníku. V duchu klasické „sklepácké“ poetiky, s nezaměnitelným výrazem a inteligentním humorem. Začnete v kulturním domě Dobeška, zdoláte Branickou skálu a na závěr si popovídáte u kávy v evangelickém kostele na jejím úpatí. Jít na procházku můžete jako fanoušek kultovního divadla Sklep a jeho tvorby nebo jako posluchač výborného průvodce, který se vyzná v okolí i v okolnostech. Procházka s Davidem Vávrou pobaví znalce jeho práce a fanoušky, stejně jako milovníky Prahy a turisty, náročné na kvalitu výkladu.

Všechno, co renesanční muž dělá, je pro něj příjemným zážitkem

David Vávra má osobitý projev, díky kterému si dobře zapamatujete, co říká. Ať vás nepřekvapí, že se občas kupředu pohne tanečním krokem nebo do konverzace zamotá verše. Propagátor dobré architektury je oblíbený novináři, rozhovory s ním se výborně čtou a nikdy nenudí. Bez zbytečné okázalosti nabízí vyzrálý a komplexní pohled na věc. Platnost jeho slov si můžete lehce ověřit opakovaně, nemění názory a není poplatný době. Žádné době. Každý jeho výstup nese jasný rukopis a je úplně jedno, jestli se s ním bavíte o divadle, o architektuře, o politice nebo o tajemství divadla Sklep. David Vávra je branickým patriotem a hlavou velké rodiny, sympaťákem s naprosto civilním projevem.

Zážitek, dárek i dobročinnost

Zážitek můžete pořídit pro sebe nebo jako dárek pro někoho, o kom víte, že mu bude imponovat umělec David Vávra. A nezapomeňte se „postnout“ na sociálních sítích! Výtěžek z letošní sbírky je určen pro předškolní vzdělávání dětí uprchlíků a chudých místních rodin v Libanonu, v chudinské čtvrti v jižním Bejrútu. Zapojte se i vy do výzvy POST(N)I SE. Šíření informace o sbírce a šance, že pro věc nadchnete další lidi, jsou stejně důležité jako samotný příspěvek. Víc informací o tom, jak pořídit procházku s Davidem Vávrou i o sbírce, naleznete zde: www.postni.se.

Popup se zavře za 8s