E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Vyberte si krásné dárky na Bonami a využijte vánoční výhody

25. září 2021

Nakupte si na Bonami dárky pro své blízké a užijte si v klidu adventní čas. Inspirujte se mnoha tipy na dárky pro ženy, muže, děti nebo pro sebe. Balíčky vám pak doručí až domů, ale můžete si je vyzvednout na prodejně.

Foto: Bonami

Stovky dárků pod stromeček na jednom místě

Při hledání dárků je nejlepší vstoupit přímo do nabídky s tipy na dárky. Ta je přehledně rozdělena na:

  • Dárky pro ženy: Oblíbené jsou plédy, hrnky, dekorace, nádobí, kabelky a třeba i designová komoda se zrcadlem. Nově mezi zbožím na Bonami najdete také kvalitní mixéry, šlehače, mikrovlnné trouby a další spotřebiče od značky Klarstein.
  • Dárky pro muže: Udělejte jim radost termoskou, ručníkem, grilem, reproduktorem Marshall, nářadím a stylovými ponožkami. Gurmetům doporučujeme prémiové nože Jean Dubost Meteor Bamboo.
  • Dárky pro děti: Zkuste si prohlédnout hračky, svačinové boxy, hravé dětské nádobí, hebké deky a nástěnné dekorace. Podívejte se například na kuličkové dráhy Hubelino, které mají jasné barvy a dají se různě kombinovat.
  • Dárky pro sebe: Potěšte se novými hodinkami, pohodlným křeslem nebo voňavou svíčkou. Právě letí dekorace a vázy od značky Kähler Design.
Foto: Bonami

Chcete univerzální dárek? Sáhněte po notesech a zápisnících značky Busy B, kuchyňských doplňcích CookSmart nebo hrnečkách KeepCup. 

Stále si nevíte rady? Pak vsaďte na jistotu a pořiďte dárkové poukazy, které mohou mít hodnotu od 200 do 5000 Kč.

Tip: U každého produktu najdete nejen informaci, zda je skladem, ale také jestli vám ho doručí do Vánoc, případně se nachází na prodejně.

Foto: Bonami

Prodejny Bonami

Potřebujete se na zboží podívat osobně? Navštivte některou z prodejen Bonami v Praze a Brně. Naši specialisté vám ochotně pomohou a poradí.

Nakupujete dárky opravdu na poslední chvíli? Některé prodejny budou otevřené i během dopoledne 24. prosince.

Foto: Bonami

Vánoční výhody

  1. Bojíte se, že se dárečkem netrefíte? Rozbalený, ale nepoužitý, ho můžete vrátit do 15. ledna. Stále však platí garance na vrácení 365 dní pro nerozbalené věci.
  2. Bonami garantuje cenu. Viděli jste vybranou věc jinde levněji? Pak stačí poslat odkaz na produkt v konkurenčním e-shopu, Bonami odpoví a rozdíl dorovná.
  3. Využijte vánoční cashback. Každou korunu, kterou v obchodě v období od 1. 10. 2021 do 20. 12. 2021 utratíte, vám vrátí ve formě cashbacku.

Článek je propagací společnosti Bonami.

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s