E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Dokaž, že na to máš. Trénuj s Jaromírem Jágrem ve výzvě módní platformy Zalando

21. červenec 2020

Zalando, přední evropská platforma pro módu a životní styl, se spojuje s českou sportovní a hokejovou legendou, Jaromírem Jágrem. Společně s dalšími ambasadory bude motivovat k tomu, aby si každý našel cestu ke sportu, který ho baví.

Foto: Zalando

Online obchod s oblečením Zalando, který na českém trhu působí už dva roky, oslovil ke spolupráci hokejovou legendu Jaromíra Jágra. Je nejen tváří sportovní kolekce, ale společně s dalšími známými tvářemi má motivovat Čechy k větší sportovní aktivitě. Zalando si dává záležet na tom, aby se spojila s osobnostmi, které jsou skutečným vzorem. Koho jiného oslovit než sportovní ikonu Jaromíra Jágra?

„Nemusíme zrovna trénovat na olympiádu nebo mistrovství světa, ale když chceme být v něčem nejlepší, musíme na sobě vždycky makat. Nejdůležitější je dělat všechno s láskou, s láskou k sobě, ne pro ostatní. Sám se připravuji na novou sezónu a každý se ke mně může připojit,“ říká Jaromír Jágr.

Výzva, která kampaň provází, je jednoduchá. Během čtyř týdnů kampaně se může každý nechat inspirovat ke sportování i zkoušení sportů, které doteď neznal, a sdílení svých výkonů na Instagramu pod hashtagem #JJ68xZalando. Celkem 68 lidí vyhraje voucher v hodnotě 1500 korun. O vítězi rozhodne sám Jaromír Jágr na základě jejich aktivity v rámci této sportovní výzvy. Nezapomeňte k videím ze svých tréninkům přidat hashtag #JJ68xZalando!

Fotky a videa z tréninků Jaromíra Jágra a dalších ambasadorů výzvy najdete na stránce Zalanda

S jakými sporty vám ambasadoři pomůžou?

Monika Marešová a běh

Pročistit si hlavu, protáhnout si tělo, nadýchat se čerstvého vzduchu... Důvodů k běhu je mnoho a nezáleží na tom, se kterým vybíháte vy. Hlavní je, že se tam někde venku společně potkáme.

Paulie Garland a posilování

Nepotřebujete zvedat těžké nářadí, abyste docílili výsledků. Trénujte s vlastní vahou, jak to ostatně dělá i sám Jaromír. Trénujte tak, aby vás to bavilo a abyste se cítili ve svém těle dobře.

Teri Hodanová a jóga

Jóga není pouze pro oddané jogíny, je to také ideální doplněk k jiným sportovním aktivitám. Věnujte se svému tělu, najděte svoji rovnováhu, vypněte a zítra se do toho znovu můžete opřít.

Adam Mach a basketbal

Basketbal je ideální odreagování, během kterého se nejen zapotíte, ale také si užijete plno zábavy. Střílejte jeden koš za druhým podobně, jako byste stříleli na zimním stadionu góly.

Značka Zalando je aktuálně jedním z největších internetových obchodů s módou na českém trhu. Globálně se jeho tržby v loňském roce pohybovaly kolem 6,5 miliardy eur. V Česku jako jeden z prvních podobně velkých e-shopů zavedl zvláštní kategorii Udržitelnost pro ekologicky vyráběnou módu. Celkem najdete na webu víc než 1900 značek.

 

 

Aktuální číslo

  • Kulturní války režisérky Barbary Herz
  • Může být matka dobrý „vědec“?
  • Jak vychovat odolné děti
  • Rodičovská půl na půl 
Popup se zavře za 8s