E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

SPRANDI „TAKE A BREATH“ AW22

22. srpen 2022
22 184

Nejnovější kampaň Sprandi „Take a Breath“ je… o tobě! O tom, jak se cítíte. O tom, že máte právo na chvíli se zastavit, zhluboka se nadechnout a zrelaxovat se s přáteli na čerstvém vzduchu. Nejlépe aktivním a sportovním odpočinkem. Nezapomeňte, že nejdůležitější zápas se hraje v poločase!

Foto: Zdroj: Sprandi, Amber Valletta

Značka Sprandi vstupuje do další sezóny a neustále rozvíjí myšlenku sebepéče. Stejně jako v předchozích měsících, i nyní značka staví na psychické pohodě a spokojenosti se sebou samým. Po blaženém odpočinku přišel čas na fyzickou aktivitu, nárůst endorfinů a bezstarostnou radost v kruhu nejbližších.

Starejte se o sebe. Pomalu, vědomě, s důkladnou péčí a pozorností.

Zastavte se a zhluboka se nadechněte. Starejte se o sebe. Pomalu, vědomě, s důkladnou péčí a pozorností. Vyhledávejte pohyb, který vám udělá radost a nabije vás pozitivní energií. Najděte si chvíli na aktivní odpočinek – a značka Sprandi ať je vašim nejlepším společníkem.

Foto: Sprandi, Kyle MacLachlan

Nejnovější kampaň Sprandi nás přenese na tenisový kurt, abychom se opět setkali s oblíbenými hvězdami. Tvářemi kampaně „Take a Breath“ jsou hrdinové jarní kampaně Sprandi: idol generace Z - herec Finn Wolfhard známý ze seriálu „Stranger Things“, herec Kyle MacLachlan, který znázornil kultovního agenta Dalea Coopera v seriálu „Twin Peaks“ a Amber Valletta, supermodelka 90. let.

Nová kolekce Sprandi vznikla proto, aby vám dělala společnost ve chvílích aktivního odpočinku a relaxu. Zachumlejte se do měkkých tepláků, obujte se do sportovních tenisek a komplet završte stylovými doplňky. Ať už na tenisové kurtu nebo mimo něj – zhluboka se nadechněte a zvolte to nejlepší pohodlí. 

Popup se zavře za 8s