E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Šetrně na sezónní nákupy

26. prosinec 2022

Módní trendy se mění každou sezónu a najít svůj styl je tak každodenní výzvou. Bezcílné nakupování nového oblečení ale nedává žádný smysl. Oblečení by nám mělo přinášet radost a inspirovat nás k tomu, abychom popustili uzdu své fantazii. Hledání jedinečných kousků pro náš jedinečný styl navíc může být šetrné k rozpočtu i k životnímu prostředí. Klíčem k chytrému sezónnímu nakupování je Remixshop.com.

Foto: Zdroj: Remixshop.com

Zní to skoro neuvěřitelně, ale každý den na remixshop.com přibude 20 000 unikátních produktů do sortimentu téměř milionu secondhandových i zbrusu nových módních kousků s visačkami tisíců světových značek. Produkty jsou vhodně rozděleny na tři typy značek - luxusní, středně drahé a levné. Vaše nové módní úlovky tam někde jsou, ale jak se k nim snadno a rychle dostat?

Objevujte bez hledání!

Díky filtrům nemusíte ani hledat, protože snadno a rychle najdete vše, co vás zajímá, ale i další módní objevy. Pomocí modulu „uložené filtry“ vám neunikne žádný oblíbený kousek!

Foto: Remixshop.com

Chcete-li vytvořit „uložený filtr“, vyberte nejprve jednu z hlavních kategorií: Ženy, Muži, Děti, Boty, Tašky, nebo Doplňky. Ke každé hlavní kategorii můžete vytvořit až 10 uložených filtrů a filtrovat produkty podle kategorie, typu, značky, barvy, velikosti, materiálu, ročního období, stavu, nebo slevy. Získáte tak svůj osobní butik a mezi obrovským výběrem značkového oblečení a doplňků na remixshop.com najdete své další úlovky snadněji a rychleji.

Chcete něco neotřelého? Filtrujte nedávno přidané

Chcete být před všemi napřed a vychytat ty nejatraktivnější nabídky? Ve filtru „Přidáno“ vyberte možnost „Dnes“, „Poslední 3 dny“, nebo „Přidáno tento týden“.

Schováváme je pro Vás!

Víme, že potřebujete čas na prohlížení a výběr svých příštích módních úlovků, proto máte na remixshop.com možnost rezervovat si produkty na 15 minut. Vámi rezervovaný produkt nemůže zakoupit jiný uživatel. Rezervovat si můžete až 7 produktů najednou a stejný produkt lze rezervovat až 4krát během 24 hodin.

Oblíbené položky jsou nejoblíbenější

Přidejte si produkty do „Oblíbených“ kliknutím na ikonu „srdíčka“. Budete tak moci snadno sledovat jejich aktuální cenu a počet srdíček a odhadnout okamžik, kdy si je můžete koupit za nejlepší cenu a dříve než ostatní. Do „Oblíbených" si můžete přidávat jak jednotlivé módní kousky, tak i celé značky, a sledovat nové přírůstky. Zboží si do „Oblíbených“ přidávejte pravidelně, protože vás často překvapí speciálními slevami!

Foto: Remixshop.com

Nezapomeňte, že vaše oblíbené zboží je oblíbené i u mnoha dalších! Každé zaváhání může být hitem v košíku někoho jiného. Je jen na vás, zda se vaše oblíbené kousky ocitnou na vašem oblíbeném místě - ve vašem šatníku!

Slevy, slevy, slevy

Nakupování v Remixu je jako hra - ceny produktů se neustále mění a nečekaně klesají. Sledujte je pravidelně, abyste nepřišli o ty nejlepší nabídky, ale nezapomeňte, že vás někdo jiný může předběhnout!

Každý den jsou na vybrané zboží velké akční slevy, často se k nim přidávají ještě další bonusy, a během speciálních kampaní můžete využít i speciální slevové vouchery. Výsledkem jsou neuvěřitelně nízké, nižší než tržní ceny, které si nesmíte nechat ujít!

Jak ale využít ty nejstylovější a nejvýhodnější nabídky? Navštěvujte stránky několikrát denně, přihlaste se k odběru newsletteru a sledujte své e-maily, jestli v nich neobjevíte speciální akce! Takto znásobíte svou šanci na získání mimořádně výhodných úlovků od nejlepších značek!

Čas na dárky 

Blíží se vánoční a novoroční svátky a s nimi přichází dlouhý seznam dárků pro blízké. Nemějte obavy! Pokud využijete výše uvedené nápady, nakoupíte ty nejlepší dárky za nejlepší ceny.

Jsme si jisti, že i vy máte své vlastní chytré nákupní triky. Ukažte je na remixshop.com nákupem všeho, co vám udělá radost na dlouhou dobu, nebude mít negativní dopad na přírodu a nezatíží ani váš rozpočet! Sezónní nákupy jsou s Remixem rychlé, snadné, ekologické a šetrné k vašemu rozpočtu.

Popup se zavře za 8s