E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium
Heroine.cz

Móda pro velká prsa. Jaké prádlo a střihy doporučují influencerky?

27. květen 2022
47 225

Mít velké poprsí je při shánění oblečení podobná výzva jako mít velký zadek, velkou celou postavu, být „moc“ vysoká nebo „moc“ malá – v konfekci je to problém. Podívejte se, jak to řeší ostatní ženy.

S oblečením na velká ňadra je to jako s kalhotami nebo sukní na široké boky: při výrobě se musí správně střihově přizpůsobit. Jenže konfekce se šije na univerzální postavu, která rozhodně nemůže zastoupit celou pestrou škálu velikostí a tvarů ženského poprsí. (Musím jedovatě dodat, že s tím mají často problém i výrobci podprsenek, přestože mají jeden jediný úkol, a to právě šít prádlo na prsa.)

Světové influencerky ukazují své oblíbené oblečení, prádlo a módní tipy a triky pro velká ňadra.

Chloe

Chloe nosí velikost 32JJ a na svém Instagramu ukazuje své oblečení i to, co nosí pod ním, často vedle sebe, aby bylo vidět, jak dobré prádlo ovlivní celkový dojem. A občas nezapomene přihodit nějaké to body positivity povzbuzení pro podobně „postižené“ sledující.


 

Beth Lary

U Beth Lary najdete prádlo, plavky i outfity pro nejrůznější příležitosti, které obvykle ukazuje na videích, takže je vidíte i v pohybu, a ne pouze pěkně naaranžované na fotografii. Na Instagramu je teprve chvilku, ale její obsah už teď vypadá velmi zajímavě.


 

Freen 

Freen se zaměřuje hlavně na prádlo a ukazuje, jak jí sedí (nebo nesedí) různé střihy.


 

Urszula Jerzak

Problém s oblečením na velká prsa zlobil Urszulu Jerzak tak dlouho, až si založila vlastní značku. Vyrábí vlastně celkem obyčejné úpletové šaty a topy, ale ušité tak, aby dokonale seděly. Její Instagram poslouží i jako inspirace, jaké střihy vypadají na velkých prsou dobře.


 

Daisy May

Daisy May má poprsí zhruba na hranici průměrného a většího (obvykle nosí velikost 34G). Na Instagramu ukazuje nejen své oblíbené prádlo a outfity, ale upřímně mluví i o svých problémech s onemocněním pohybového aparátu a přijetím vlastního těla.


Jammina Rivers-Seanz

Je důležité, aby bylo velké poprsí vždycky dokonale zpevněné ve vyztužené podprsence? Jistěže ne, svá prsa můžete nosit tak, jak zrovna chcete. Fotky Jamminy Rivers-Seanz celkem věrně odrážejí běžný život s velkými ňadry: někdy se pečlivě natvarujete do společenského, někdy chcete jen pohodlí v tílku nebo letních šatech. Navíc dokazují, že není potřeba vyhýbat se jasným barvám a vzorům.


Leah Jane 

Leah Jane nejdřív hodně zhubla, potom zase trochu přibrala, a vždycky měla větší prsa. Její Instagram je zčásti zaměřený na body positivity, ale kromě toho Leah sdílí hodně outfitů a tipů na prádlo. Má ráda jednoduchý city chic styl převážně v neutrálních odstínech.


Alice

Alice je štíhlá žena s větším poprsím (32J), která na svém Instagramu ukazuje opět jak prádlo, tak outfity – běžné, sportovní i sexy. Ne vždycky se s výběrem úplně trefí – hodně nakupuje ve fast fashion obchodech –, ale i to je užitečné vidět, pokud máte podobnou postavu jako ona a přemýšlíte, co by vám mohlo slušet.


Madison Alexandra

Jak jde dohromady sport a velká prsa? Můžete se zeptat Madison Alexandry, která nosí velikost 32J. Jestli hledáte inspiraci pro sportovní styl, oblečení na cvičení a sportovní prádlo, podívejte se na její Instagram.

Popup se zavře za 8s
zavřít reklamu